|-)anam bayılcam benkacar :)
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: n de var Genişletmek için tıkla ... sabaha ismini söyler :
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: anam bayılcam benkacar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler tatlımm ----------Eklendi @ 03:41:04 ---------- Yazıldı @ 03:40:38 ---------- minoo' Alıntı: Ya ben acıktım Gidip yemek yiyeyim ben. Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun...
pelın_' Alıntı: anam bayılcam benkacar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler tatlımm ----------Eklendi @ 03:41:04 ---------- Yazıldı @ 03:40:38 ---------- minoo' Alıntı: Ya ben acıktım Gidip yemek yiyeyim ben. Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun...
minoo Üye Oooo Tuğ, sen çok geride kaldın O saydığımız harfler Pelin ile benim ismimdeki ortak harflerdi
minoo Üye vapur dumanı' Alıntı: afiyet olsun... Genişletmek için tıkla ... Teşekkr ederim canım. ----------Eklendi @ 03:44:28 ---------- Yazıldı @ 03:43:36 ---------- vapur dumanı' Alıntı: çocuk telden bakıyo kız.ööle deme.. Genişletmek için tıkla ...
vapur dumanı' Alıntı: afiyet olsun... Genişletmek için tıkla ... Teşekkr ederim canım. ----------Eklendi @ 03:44:28 ---------- Yazıldı @ 03:43:36 ---------- vapur dumanı' Alıntı: çocuk telden bakıyo kız.ööle deme.. Genişletmek için tıkla ...
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: Kimsede gitme kal demedı vay arkadaş ıyı len ben gıdıyom hıhh Genişletmek için tıkla ... kızım sabahtan beri gidecem diyon..nereye dedimya az önce hem...asıl sana
pelın_' Alıntı: Kimsede gitme kal demedı vay arkadaş ıyı len ben gıdıyom hıhh Genişletmek için tıkla ... kızım sabahtan beri gidecem diyon..nereye dedimya az önce hem...asıl sana
pelın_ minoo' Alıntı: Kızlar Arkadaşım Maltepe'de Benzin Cafe açıyomuş... Aynı şeyi mi düşünüyoruz acaba? Genişletmek için tıkla ... neden olmasın
minoo' Alıntı: Kızlar Arkadaşım Maltepe'de Benzin Cafe açıyomuş... Aynı şeyi mi düşünüyoruz acaba? Genişletmek için tıkla ... neden olmasın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Oooo Tuğ, sen çok geride kaldın O saydığımız harfler Pelin ile benim ismimdeki ortak harflerdi Genişletmek için tıkla ... uykum geldi Yahu ayrıca bu gece çok süprizli geçiyor Ne olacağı bellimi olur :
minoo' Alıntı: Oooo Tuğ, sen çok geride kaldın O saydığımız harfler Pelin ile benim ismimdeki ortak harflerdi Genişletmek için tıkla ... uykum geldi Yahu ayrıca bu gece çok süprizli geçiyor Ne olacağı bellimi olur :
vapur dumanı Üye bu giresun sahilinn gece netini kesmiyolarmıydı? ----------Eklendi @ 03:48:23 ---------- Yazıldı @ 03:47:42 ---------- minoo' Alıntı: Kızlar Arkadaşım Maltepe'de Benzin Cafe açıyomuş... Aynı şeyi mi düşünüyoruz acaba? Genişletmek için tıkla ... ahaaa ciddimisin kız?
bu giresun sahilinn gece netini kesmiyolarmıydı? ----------Eklendi @ 03:48:23 ---------- Yazıldı @ 03:47:42 ---------- minoo' Alıntı: Kızlar Arkadaşım Maltepe'de Benzin Cafe açıyomuş... Aynı şeyi mi düşünüyoruz acaba? Genişletmek için tıkla ... ahaaa ciddimisin kız?
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: bu giresun sahilinn gece netini kesmiyolarmıydı? ----------Eklendi @ 03:48:23 ---------- Yazıldı @ 03:47:42 ---------- ahaaa ciddimisin kız? Genişletmek için tıkla ... nezamn
vapur dumanı' Alıntı: bu giresun sahilinn gece netini kesmiyolarmıydı? ----------Eklendi @ 03:48:23 ---------- Yazıldı @ 03:47:42 ---------- ahaaa ciddimisin kız? Genişletmek için tıkla ... nezamn
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: bu giresun sahilinn gece netini kesmiyolarmıydı? Genişletmek için tıkla ... geldimi ----------Eklendi @ 03:51:40 ---------- Yazıldı @ 03:50:40 ---------- muratın telefonun şarzi bitti galiba
vapur dumanı' Alıntı: bu giresun sahilinn gece netini kesmiyolarmıydı? Genişletmek için tıkla ... geldimi ----------Eklendi @ 03:51:40 ---------- Yazıldı @ 03:50:40 ---------- muratın telefonun şarzi bitti galiba
Giresun Sahili Üye uluslararası internet dolaşımı çok yazmıyodur diyimi cepten ? Cepteyimde şuanda. Ve avea hat takılı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Giresun Sahili' Alıntı: uluslararası internet dolaşımı çok yazmıyodur diyimi cepten ? Cepteyimde şuanda. Ve avea hat takılı Genişletmek için tıkla ... rusyada hangi şehirdesın
Giresun Sahili' Alıntı: uluslararası internet dolaşımı çok yazmıyodur diyimi cepten ? Cepteyimde şuanda. Ve avea hat takılı Genişletmek için tıkla ... rusyada hangi şehirdesın