Heyy millet sakin :)
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: konu açın isterseniz minonun sevgilisi kim olabilir diye Genişletmek için tıkla ... bu konu sana düşer yavru
vapur dumanı' Alıntı: konu açın isterseniz minonun sevgilisi kim olabilir diye Genişletmek için tıkla ... bu konu sana düşer yavru
minoo Üye vapur dumanı' Alıntı: konu açın isterseniz minonun sevgilisi kim olabilir diye Genişletmek için tıkla ... mimi beni vurur
vapur dumanı' Alıntı: konu açın isterseniz minonun sevgilisi kim olabilir diye Genişletmek için tıkla ... mimi beni vurur
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: ya yok bee beni ilgilendirmez.sen minonla mutlu ol bana yeter tatlım.. Genişletmek için tıkla ... bende dıyorum kıme dıyo kız takılıyoz be mimi her kimsen seni bulacazz
vapur dumanı' Alıntı: ya yok bee beni ilgilendirmez.sen minonla mutlu ol bana yeter tatlım.. Genişletmek için tıkla ... bende dıyorum kıme dıyo kız takılıyoz be mimi her kimsen seni bulacazz
greenmile Üye Minnonuzun sevgilisini ben biliyorum olay bu kadar basit neyse sir degil yani bu ama ozel hayati foruma bulastirmama konusunda iyisiniz ----------Eklendi @ 03:21:15 ---------- Yazıldı @ 03:20:24 ---------- Bas harfi m olma ihtimali?
Minnonuzun sevgilisini ben biliyorum olay bu kadar basit neyse sir degil yani bu ama ozel hayati foruma bulastirmama konusunda iyisiniz ----------Eklendi @ 03:21:15 ---------- Yazıldı @ 03:20:24 ---------- Bas harfi m olma ihtimali?
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Minnonuzun sevgilisini ben biliyorum olay bu kadar basit neyse sir degil yani bu ama ozel hayati foruma bulastirmama konusunda iyisiniz Genişletmek için tıkla ... eee bak murat sende biliyosun ne olduğunu!!!
greenmile' Alıntı: Minnonuzun sevgilisini ben biliyorum olay bu kadar basit neyse sir degil yani bu ama ozel hayati foruma bulastirmama konusunda iyisiniz Genişletmek için tıkla ... eee bak murat sende biliyosun ne olduğunu!!!
greenmile Üye Pinar sevgilin forumda pek aktif biri degil dimi yada uye degil veya arada giren bi uye.d
vapur dumanı Üye havadaki bu aşk dediğiniz şeyin kokusu beni sinir ediyo.kör şeyler ----------Eklendi @ 03:23:43 ---------- Yazıldı @ 03:23:20 ---------- pelın_' Alıntı: Uykum geldı Genişletmek için tıkla ... uyuma kııız
havadaki bu aşk dediğiniz şeyin kokusu beni sinir ediyo.kör şeyler ----------Eklendi @ 03:23:43 ---------- Yazıldı @ 03:23:20 ---------- pelın_' Alıntı: Uykum geldı Genişletmek için tıkla ... uyuma kııız
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: havadaki bu aşk dediğiniz şeyin kokusu beni sinir ediyo.kör şeyler ----------Eklendi @ 03:23:43 ---------- Yazıldı @ 03:23:20 ---------- uyuma kııız Genişletmek için tıkla ... Ben ağma yada miyop
vapur dumanı' Alıntı: havadaki bu aşk dediğiniz şeyin kokusu beni sinir ediyo.kör şeyler ----------Eklendi @ 03:23:43 ---------- Yazıldı @ 03:23:20 ---------- uyuma kııız Genişletmek için tıkla ... Ben ağma yada miyop