Ciddi ciddi sevgili durumlari?
pelın_ minoo' Alıntı: Seni kandırmıştım Pelin Yoo gayet de aşkım? Genişletmek için tıkla ... aşkolsun
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: Seni kandırmıştım Pelin Yoo gayet de aşkım? Genişletmek için tıkla ... biliyooom
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: yahu herkesin var bi benim yok atacam kendimi konudan Genişletmek için tıkla ... sende bul bıtane ali veli
vapur dumanı' Alıntı: yahu herkesin var bi benim yok atacam kendimi konudan Genişletmek için tıkla ... sende bul bıtane ali veli
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: Kız o an sorup da adını öğrenmeye çalışma diye söylemedim Evet Murat. Genişletmek için tıkla ... biliyoz..özel hayatı bulaştıramadığınız için susuyosunuz yasak size ----------Eklendi @ 03:01:54 ---------- Yazıldı @ 03:01:28 ---------- minoo' Alıntı: Neyi biliyosun Genişletmek için tıkla ... forumdan olduğunu
minoo' Alıntı: Kız o an sorup da adını öğrenmeye çalışma diye söylemedim Evet Murat. Genişletmek için tıkla ... biliyoz..özel hayatı bulaştıramadığınız için susuyosunuz yasak size ----------Eklendi @ 03:01:54 ---------- Yazıldı @ 03:01:28 ---------- minoo' Alıntı: Neyi biliyosun Genişletmek için tıkla ... forumdan olduğunu
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: sende bul bıtane ali veli Genişletmek için tıkla ... bak yaa daha ordamısın kızım dün şaka yaptığımızı açıkladım..kısmetimi kapatma delii.sonra sevgilim var diye kimse bakmıycak ----------Eklendi @ 03:03:11 ---------- Yazıldı @ 03:02:38 ---------- minoo' Alıntı: Murat, kimmiş o tahmin ettiğin kişi? Genişletmek için tıkla ... tamam mimi benim
pelın_' Alıntı: sende bul bıtane ali veli Genişletmek için tıkla ... bak yaa daha ordamısın kızım dün şaka yaptığımızı açıkladım..kısmetimi kapatma delii.sonra sevgilim var diye kimse bakmıycak ----------Eklendi @ 03:03:11 ---------- Yazıldı @ 03:02:38 ---------- minoo' Alıntı: Murat, kimmiş o tahmin ettiğin kişi? Genişletmek için tıkla ... tamam mimi benim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: tam tahmin ettigim kisi Hayirli olsun Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye minoo' Alıntı: Murat, kimmiş o tahmin ettiğin kişi? Genişletmek için tıkla ... Bende kalsin ama %99 eminim neyse onemli de degil
minoo' Alıntı: Murat, kimmiş o tahmin ettiğin kişi? Genişletmek için tıkla ... Bende kalsin ama %99 eminim neyse onemli de degil
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: bak yaa daha ordamısın kızım dün şaka yaptığımızı açıkladım..kısmetimi kapatma delii.sonra sevgilim var diye kimse bakmıycak ----------Eklendi @ 03:03:11 ---------- Yazıldı @ 03:02:38 ----------tamam mimi benim Genişletmek için tıkla ... yav bu gece gerçekten tuhaf bi gece oluyor erkek erkeğe Kız kıza
vapur dumanı' Alıntı: bak yaa daha ordamısın kızım dün şaka yaptığımızı açıkladım..kısmetimi kapatma delii.sonra sevgilim var diye kimse bakmıycak ----------Eklendi @ 03:03:11 ---------- Yazıldı @ 03:02:38 ----------tamam mimi benim Genişletmek için tıkla ... yav bu gece gerçekten tuhaf bi gece oluyor erkek erkeğe Kız kıza
pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="3"] yav bu gece gerçekten tuhaf bi gece oluyor erkek erkeğe kız kıza[/sıze] Genişletmek için tıkla ... sende bul bırını[/COLOR]
'tuğ'' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="3"] yav bu gece gerçekten tuhaf bi gece oluyor erkek erkeğe kız kıza[/sıze] Genişletmek için tıkla ... sende bul bırını[/COLOR]