Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
tek diyılsın canım aynısını Annemde abıme söledı :)
ama o daha makul 1. katta ollur bı ew olsunbızım olsun dıyoo
ya bizimkinin dediğini anlamadın..adam kendi evleri için kredi veriyo bu yavrum o krediyi alıp ege sahilinden alabileceğini sanıyo :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

anladım be yavru:)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe

pelın_

:ehe kız gecekonduyu ızle :) vala ölcem gülmekten

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:hmmm

pelın_

noldu tuğ

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ya kızım sinirden kuduruyom yaaa :(

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ya hiç seninkiler sana uygun bi kısmat bulmaya çalışıyolarmı?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:naughty:

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
öf ya gece gece :( en son 13 yaşındayken gördüğüm eski aile dostumuzun oğlunu bana münasip görmüşler, Almanyadan cep telefonuyla aradı.az önce.Gecenin bu vakti..Nasılsın, iyi misinden sonra ilk cümlesi,10 senedir burada çalışıyorum. Türk olduğum için gümrükte, işyerinde, mahallede ikinci sınıf vatandaş muamelisi görüyorum. Ama artık 10 senedir burada olduğum için Alman vatandaşı olma hakkına sahibim, tüm çektiklerim sona erecek dedi. Annemin tüm tembihlerine rağmen kendimi tutamadım Vatana millete hayırlı olsun! deyip suratına kapattım telefonu. Sonra annemin telefonunu aldım karıştırırken mesajını gördüm çocuğa yolladığı.Şimdi ara keyfi yerinde yazmışşş...Sonunu tahmin ediyosunuzdur heralde :(

pelın_

öf ya gece gece :( en son 13 yaşındayken gördüğüm eski aile dostumuzun oğlunu bana münasip görmüşler, Almanyadan cep telefonuyla aradı.az önce.Gecenin bu vakti..Nasılsın, iyi misinden sonra ilk cümlesi,10 senedir burada çalışıyorum. Türk olduğum için gümrükte, işyerinde, mahallede ikinci sınıf vatandaş muamelisi görüyorum. Ama artık 10 senedir burada olduğum için Alman vatandaşı olma hakkına sahibim, tüm çektiklerim sona erecek dedi. Annemin tüm tembihlerine rağmen kendimi tutamadım Vatana millete hayırlı olsun! deyip suratına kapattım telefonu. Sonra annemin telefonunu aldım karıştırırken mesajını gördüm çocuğa yolladığı.Şimdi ara keyfi yerinde yazmışşş...Sonunu tahmin ediyosunuzdur heralde :(

vay anasını ya sen bu sınırle kalk yarın gel butarafa dogru

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:D yok anne katili olmazsam iyidir :D

pelın_

olmazsın bebek ben yatıyorum yoksa abim bırazdan kardeş katılı olcak msj la devem edelım:) öptum kocaman

----------Eklendi @ 03:53:23 ---------- Yazıldı @ 03:48:54 ----------

[video=youtube;kIa1l-iZ_io]http://www.youtube.com/watch?v=kIa1l-iZ_io&feature=related[/video]

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ee napıyım başka???

pelın_

[video=youtube;Q3KJxQKfHlw]http://www.youtube.com/watch?v=Q3KJxQKfHlw&feature=related[/video]
kı ızle sınırın gecer

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bir şans ver

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

[video=youtube;VQCmHA8gCuA]http://www.youtube.com/watch?v=VQCmHA8gCuA&feature=related[/video]

Üst Alt