eyvallahHoşgeldin

aynenHoş geldin, sayı artıyor. Belki hareketlenir buralar

eeeBü gün hurdacıya gittim.----------Eklendi @ 00:46:14 ---------- Yazıldı @ 00:44:52 ----------şöyle bir bakacam dedim adam ne lazımsa alabilrisin dedi kilosu 250 krş

niyeki orda normal bı insanHaydar senin ne iş yaptığını yada yaşını merak ediyorum. Bu forumda bunu kimseye sormamıştım. İlginç bir kişilik gibi geliyorsun bana

Dogrudur bi ara bende gideyım barıHurdalıkta ne hazinler var 3 tane vcd den bir tane saglam çıkardım 4tl masraf ettim. yazıcıların step motorları varonlar çok kıymetli
Haydar senin ne iş yaptığını yada yaşını merak ediyorum. Bu forumda bunu kimseye sormamıştım. İlginç bir kişilik gibi geliyorsun bana
hadı yabanada çok ilginç geliyor. Gizemli.
genelıkle bana derler gizemlı falan dıye demek kı baskalarıda vamış 
kısaca yatışdasın. Abi diyem ne diyeyim.Yakın zamanda askere gidecem son 8 ay bir işte çalışmıyorum. yaşım 26

sizin orda direk çöpe mi atıyorlarburda hurdacı yok
sen gayet deli dolu birisin.hadı yagenelıkle bana derler gizemlı falan dıye demek kı baskalarıda vamış
![]()

geri dönüşüm noktaları var. Ben hiç hurdacı görmedim bizim burda. Ama baska yerlerde gordumsizin orda direk çöpe mi atıyorlar
vallamısen gayet deli dolu birisin.----------Eklendi @ 00:57:42 ---------- Yazıldı @ 00:56:38 ---------- geri dönüşüm noktaları var. Ben hiç hurdacı görmedim bizim burda. Ama baska yerlerde gordum