Yeni gün sizlere mutluluk, huzur, başarı ve şans getirsin iyi geceler Maxicep Ailesi eyvallah :)
anılbaran Üye net-muratt' Alıntı: Yeni gün sizlere mutluluk, huzur, başarı ve şans getirsin iyi geceler Maxicep Ailesi Genişletmek için tıkla ... eyvallah
net-muratt' Alıntı: Yeni gün sizlere mutluluk, huzur, başarı ve şans getirsin iyi geceler Maxicep Ailesi Genişletmek için tıkla ... eyvallah
pelın_ net-muratt' Alıntı: Hoşbuldum aslında yatmaya gidiyordum gitmeden sizlere bir iyi geceler dileyeyim dedim Genişletmek için tıkla ... yatmakmi eken daha
net-muratt' Alıntı: Hoşbuldum aslında yatmaya gidiyordum gitmeden sizlere bir iyi geceler dileyeyim dedim Genişletmek için tıkla ... yatmakmi eken daha
pelın_ net-muratt' Alıntı: E yarın iş var ama erken kalkacağım Genişletmek için tıkla ... dogruya Nese ıyı geceler bende yatıyımbarı ----------Eklendi @ 00:41:30 ---------- Yazıldı @ 00:41:10 ---------- Elektr0' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... vayy kim varmış burda
net-muratt' Alıntı: E yarın iş var ama erken kalkacağım Genişletmek için tıkla ... dogruya Nese ıyı geceler bende yatıyımbarı ----------Eklendi @ 00:41:30 ---------- Yazıldı @ 00:41:10 ---------- Elektr0' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... vayy kim varmış burda
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:41:30 ---------- Yazıldı @ 00:41:10 ---------- vayy kim varmış burda Genişletmek için tıkla ... bilmem kim varmış
pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:41:30 ---------- Yazıldı @ 00:41:10 ---------- vayy kim varmış burda Genişletmek için tıkla ... bilmem kim varmış
pelın_ beyaz show izliyorum ben ----------Eklendi @ 00:43:03 ---------- Yazıldı @ 00:42:42 ---------- Elektr0' Alıntı: bilmem kim varmış Genişletmek için tıkla ... i oğlumm
beyaz show izliyorum ben ----------Eklendi @ 00:43:03 ---------- Yazıldı @ 00:42:42 ---------- Elektr0' Alıntı: bilmem kim varmış Genişletmek için tıkla ... i oğlumm
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:43:03 ---------- Yazıldı @ 00:42:42 ---------- i oğlumm Genişletmek için tıkla ... hadi yaâav nasılsın ne yapıyon dicem beyaz show'u izliyorum dicen o yüzden ne yapıyon diye sormuyorum ee hayat nasıl gidiyoo
pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:43:03 ---------- Yazıldı @ 00:42:42 ---------- i oğlumm Genişletmek için tıkla ... hadi yaâav nasılsın ne yapıyon dicem beyaz show'u izliyorum dicen o yüzden ne yapıyon diye sormuyorum ee hayat nasıl gidiyoo
pelın_ Elektr0' Alıntı: hadi yaâav nasılsın ne yapıyon dicem beyaz show'u izliyorum dicen o yüzden ne yapıyon diye sormuyorum ee hayat nasıl gidiyoo Genişletmek için tıkla ... iyi asıl sen nerelerdesin
Elektr0' Alıntı: hadi yaâav nasılsın ne yapıyon dicem beyaz show'u izliyorum dicen o yüzden ne yapıyon diye sormuyorum ee hayat nasıl gidiyoo Genişletmek için tıkla ... iyi asıl sen nerelerdesin
Elektr0 Üye ben aslında çok mutsuzum şuan ama bilmediğim bir güç tarafından gülmekteyim ----------Eklendi @ 00:49:25 ---------- Yazıldı @ 00:48:24 ---------- pelın_' Alıntı: iyi asıl sen nerelerdesin Genişletmek için tıkla ... ben hep burdaydım ama konulara mesaj yazmıyordum ''vardım da yoktum''
ben aslında çok mutsuzum şuan ama bilmediğim bir güç tarafından gülmekteyim ----------Eklendi @ 00:49:25 ---------- Yazıldı @ 00:48:24 ---------- pelın_' Alıntı: iyi asıl sen nerelerdesin Genişletmek için tıkla ... ben hep burdaydım ama konulara mesaj yazmıyordum ''vardım da yoktum''
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: aferım sana gizlimi takıldın Genişletmek için tıkla ... yok gizlide degildim