3 ü geçerek gelir :D :naughty:
vapur dumanı Üye 'TUĞ'' Alıntı: telefonun şarjı bitecek Genişletmek için tıkla ... sendemi yanlız bırakıyorsun beni yani
'TUĞ'' Alıntı: telefonun şarjı bitecek Genişletmek için tıkla ... sendemi yanlız bırakıyorsun beni yani
vapur dumanı Üye terbiyesiz kııız ----------Eklendi @ 05:51:14 ---------- Yazıldı @ 05:50:48 ---------- kızım ne işin var öyle sayfalarda bilmem ki ----------Eklendi @ 05:55:01 ---------- Yazıldı @ 05:51:14 ---------- beni yanlız bıraktınız hepinizin alacağı olsun.yazdım bunu bir kenara!!! pınar tatlım sende uyuma yoksa serseme dönersin
terbiyesiz kııız ----------Eklendi @ 05:51:14 ---------- Yazıldı @ 05:50:48 ---------- kızım ne işin var öyle sayfalarda bilmem ki ----------Eklendi @ 05:55:01 ---------- Yazıldı @ 05:51:14 ---------- beni yanlız bıraktınız hepinizin alacağı olsun.yazdım bunu bir kenara!!! pınar tatlım sende uyuma yoksa serseme dönersin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap esra seyhan' Alıntı: bu arada kucak dolusu sevgiler herkesepelinin de selamı var.yatacakmış... Genişletmek için tıkla ... a.s o nerde hiç görünmüyor
esra seyhan' Alıntı: bu arada kucak dolusu sevgiler herkesepelinin de selamı var.yatacakmış... Genişletmek için tıkla ... a.s o nerde hiç görünmüyor
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: Kanal Türk'ü açıııınn Genişletmek için tıkla ... ona bakıyodum zaten ----------Eklendi @ 00:49:16 ---------- Yazıldı @ 00:48:57 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: a.s o nerde hiç görünmüyor Genişletmek için tıkla ... çalışıyor ----------Eklendi @ 00:49:33 ---------- Yazıldı @ 00:49:16 ---------- greenmile' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiiin
minoo' Alıntı: Kanal Türk'ü açıııınn Genişletmek için tıkla ... ona bakıyodum zaten ----------Eklendi @ 00:49:16 ---------- Yazıldı @ 00:48:57 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: a.s o nerde hiç görünmüyor Genişletmek için tıkla ... çalışıyor ----------Eklendi @ 00:49:33 ---------- Yazıldı @ 00:49:16 ---------- greenmile' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiiin
greenmile Üye esra seyhan' Alıntı: ona bakıyodum zaten ----------Eklendi @ 00:49:16 ---------- Yazıldı @ 00:48:57 ---------- çalışıyor ----------Eklendi @ 00:49:33 ---------- Yazıldı @ 00:49:16 ---------- hoşgeldiiin Genişletmek için tıkla ... hoşgördüm esra
esra seyhan' Alıntı: ona bakıyodum zaten ----------Eklendi @ 00:49:16 ---------- Yazıldı @ 00:48:57 ---------- çalışıyor ----------Eklendi @ 00:49:33 ---------- Yazıldı @ 00:49:16 ---------- hoşgeldiiin Genişletmek için tıkla ... hoşgördüm esra