:ağlarım: canım sıkkın ya rakı fayda etmedi demi bir de yagsız pastorilize edilmiş süt dene
haydaravısyon Üye pelın_' Alıntı: canım sıkkın ya Genişletmek için tıkla ... rakı fayda etmedi demi bir de yagsız pastorilize edilmiş süt dene
pelın_' Alıntı: canım sıkkın ya Genişletmek için tıkla ... rakı fayda etmedi demi bir de yagsız pastorilize edilmiş süt dene
haydaravısyon Üye Burak' Alıntı: ama bi kız vardı defteri yanmıştı ve müdürün tokatlarından sonra bide ondan tokat yemiştim. Genişletmek için tıkla ... bir başkası olsa ona dersini veridin biliyorum ama bir centirmen olarak tepkisiz kalmışsındır
Burak' Alıntı: ama bi kız vardı defteri yanmıştı ve müdürün tokatlarından sonra bide ondan tokat yemiştim. Genişletmek için tıkla ... bir başkası olsa ona dersini veridin biliyorum ama bir centirmen olarak tepkisiz kalmışsındır
Burak Üye tabiki tepkisiz kaldım. o olaydan sonra okula 1 hafta gitmemiştim. ogün bugün ateşli şeylere yaklasmıyorum
tabiki tepkisiz kaldım. o olaydan sonra okula 1 hafta gitmemiştim. ogün bugün ateşli şeylere yaklasmıyorum
pelın_ haydaravısyon' Alıntı: rakı fayda etmedi demi bir de yagsız pastorilize edilmiş süt dene Genişletmek için tıkla ... o hiç ıyı gelmez hemde sevmem
haydaravısyon' Alıntı: rakı fayda etmedi demi bir de yagsız pastorilize edilmiş süt dene Genişletmek için tıkla ... o hiç ıyı gelmez hemde sevmem
haydaravısyon Üye pelın_' Alıntı: o hiç ıyı gelmez hemde sevmem Genişletmek için tıkla ... aslan sütüne devam et
haydaravısyon Üye Burak' Alıntı: tabiki tepkisiz kaldım. o olaydan sonra okula 1 hafta gitmemiştim. ogün bugün ateşli şeylere yaklasmıyorum Genişletmek için tıkla ... ateşli şeyler torpil gibi patlıyıcılaramı
Burak' Alıntı: tabiki tepkisiz kaldım. o olaydan sonra okula 1 hafta gitmemiştim. ogün bugün ateşli şeylere yaklasmıyorum Genişletmek için tıkla ... ateşli şeyler torpil gibi patlıyıcılaramı
Burak Üye haydaravısyon' Alıntı: ateşli şeyler torpil gibi patlıyıcılaramı Genişletmek için tıkla ... evet. çakmaktan bile hoşlanmam. aklıma yediğim tokatlar gelir torpil görünce ----------Eklendi @ 00:26:58 ---------- Yazıldı @ 00:26:42 ---------- jeosalih' Alıntı: herkes uyuyo sanırım. Bı gece gececılere takılayım dedım kımse yok. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
haydaravısyon' Alıntı: ateşli şeyler torpil gibi patlıyıcılaramı Genişletmek için tıkla ... evet. çakmaktan bile hoşlanmam. aklıma yediğim tokatlar gelir torpil görünce ----------Eklendi @ 00:26:58 ---------- Yazıldı @ 00:26:42 ---------- jeosalih' Alıntı: herkes uyuyo sanırım. Bı gece gececılere takılayım dedım kımse yok. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Burak Üye ----------Eklendi @ 00:33:01 ---------- Yazıldı @ 00:32:41 ---------- smıley esneyince bende esnedim
haydaravısyon Üye Burak' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:33:01 ---------- Yazıldı @ 00:32:41 ---------- smıley esneyince bende esnedim Genişletmek için tıkla ... Bir elini yüzünü yıka açılırsın
Burak' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:33:01 ---------- Yazıldı @ 00:32:41 ---------- smıley esneyince bende esnedim Genişletmek için tıkla ... Bir elini yüzünü yıka açılırsın