Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
şırdaaaan tabiki.elinde böyle bi imkan varsa bence ondan yana değerlendir :)----------Eklendi @ 01:41:55 ---------- Yazıldı @ 01:25:28 ----------neden benim yazdığım konulara kimse artık yazmıyor!!alınıyorum ama :(
Ben yazıyorum ablacan ama senden cevap gelmiyor asıl ben üzülüyorum

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
__xXx__

__xXx__

Üye
ne olacak ablacan ev bulduk ışte temizlik ile uğraşıyoruz bu hafta içi taşınacağız biz gidelim o zaman görsün kim çevreye rahatsızlık veriyo

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
sen nerdeydin bakıyım yardıma geleilirim valla.öğrencisiniz malum :)

__xXx__

__xXx__

Üye
sağol ablacan da kocaeliden bayağı uzaktayım ızmir de zaten fazla birşey kalmadı yarın öbürgün biter en geç perşembe taşınmaya başlarız

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
tamam bakalım canım.Bu arada kardeşimde izmirdeydi.Bu gece indi istanbula.Buradan istediğin birşey varsa yollayabilirim.Ailenin yollayacağı bişiler işte.Börek çörek falan :D

__xXx__

__xXx__

Üye
sağol teşekkür ederim az kaldı zaten 29 ekimde de oradayım bu arada evin mutfağını savaş alanına çevirmişız bunu yeni farkettim evin sahibesi görünce kalpten gider ben de kurtulurum:ehe

----------Eklendi @ 02:58:29 ---------- Yazıldı @ 02:44:50 ----------

kimse kalmadı galiba neyse herkese iyi geceler ben koşuya gidiyorum

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:perde:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
sağol teşekkür ederim az kaldı zaten 29 ekimde de oradayım bu arada evin mutfağını savaş alanına çevirmişız bunu yeni farkettim evin sahibesi görünce kalpten gider ben de kurtulurum:ehe

----------Eklendi @ 02:58:29 ---------- Yazıldı @ 02:44:50 ----------

kimse kalmadı galiba neyse herkese iyi geceler ben koşuya gidiyorum
o ev sahibini ben zaten :d:

anılbaran

anılbaran

Üye
slm arkadaslar düzgün dertleşcek birini arıyom yani muhabbet etcek kaç zamandır burdayım herkes birbiriyle muhabbet kurmus ben otobüs bekler gibi bakıyom :)

pelın_

slm iyi geceler

pelın_

kimse yok yine

Burak

Üye
bir nisanda sınıfta torpil patlatınca müdür beni bi güzel tokatlamıştı.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
eskiden trt1 de bir bayan sunucu cıkardık ahni soguk su içersinde sesin kısılır öyle bir sesi vardı dıksyonu çok düzgündü
o progmanın ismi neydi?

anılbaran

anılbaran

Üye
hadi yaa herkes gelsin :)

pelın_

:ağlarım: canım sıkkın ya

Burak

Üye
iyi geceler :maxicep:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bir nisanda sınıfta torpil patlatınca müdür beni bi güzel tokatlamıştı.

ben en son 2009da okuldan mezun oldum o kadar bir sınıf dolusu insanı hiç bir organızasyon bir araya geitremez.
anlata bilcegin bir okul anısı olmas güzel bişey

Burak

Üye
ama bi kız vardı defteri yanmıştı ve müdürün tokatlarından sonra bide ondan tokat yemiştim. :(

Üst Alt