pelın_
kıskandım
kıskanma seninde tığın var

----------Eklendi @ 03:01:21 ---------- Yazıldı @ 03:01:02 ----------
bende varım
yoksun

kıskandım

bende varım

Bütün listelerin en alt sırasında oluyorum![]()
05 üyesiii 
kıskandım
sana da ayriyetten iyi geceler ertuğrul

varım ayrıca ben tığ değilimkıskanma seninde tığın var----------Eklendi @ 03:01:21 ---------- Yazıldı @ 03:01:02 ----------yoksun
![]()
05 üyesi ?05 üyesiii
![]()
varım ayrıca ben tığ değilim
dövseydin hüseyın şakaydı ama pardonhadi ben kaçar sabaha kızlar yine başlar mesaj atmaya nerden geldilerse aklıma![]()
![]()
kaçmadın gitti sendehadi ben kaçar sabaha kızlar yine başlar mesaj atmaya nerden geldilerse aklıma![]()
![]()
Bosver intihar edek hayat umrumda degil bosverişin zor hayattan koparıyo dikkat geçen iki kişi intihar etti![]()

önceden pisantalyalı diyordun ondan dedimdövseydin hüseyın şakaydı ama pardon----------Eklendi @ 03:03:28 ---------- Yazıldı @ 03:03:12 ----------çok kaptırma heuu
200505 üyesi ?

Bosver intihar edek hayat umrumda degil bosver![]()
hayat senin umrunda olmaya bilir ama bu hayatta seni umursayan değer veren Kişi ler örneğin a-i-l-e-nhüseyin beymi sen yarın kuzumda dersin artık ya nereye takılıyorduk herkes erkenci bugün yahunese dayak yemeden ben kaçıyım ıyı gecler ertugrul hüeyin bey ablacım ve ısmını bılmedıgım arkaşdalar
Aaaaaaa nereyee Gı daha kavun kesecektik ...nese dayak yemeden ben kaçıyım ıyı gecler ertugrul hüeyin bey
ablacım ve ısmını bılmedıgım arkaşdalar
Gitme!hüseyin beymi sen yarın kuzumda dersin artık ya nereye takılıyorduk herkes erkenci bugün yahu

yorumsuzz....zZzZzZsen suzAaaaaaa nereyee Gı daha kavun kesecektik ...Gitme!----------Eklendi @ 03:08:08 ---------- Yazıldı @ 03:07:32 ----------
yorumsuzz....zZzZzZ

abowww bu bir tehdit mi ???sen suz

Cok dogruhayat senin umrunda olmaya bilir ama bu hayatta seni umursayan değer veren Kişi ler örneğin a-i-l-e-n

Cok dogru![]()