Elektr0
Üye
yeni bir şifreeHerşey iyide ada_leDsizz nedir kardesim ya, yeni bi tümce mi ?![]()
yeni bir şifreeHerşey iyide ada_leDsizz nedir kardesim ya, yeni bi tümce mi ?![]()
mesajlara bak bakalım ben çıkıyorudedimmısıyah olsun----------Eklendi @ 02:53:00 ---------- Yazıldı @ 02:52:28 ----------sen cıkmıyomuydun

mesajlara bak bakalım ben biliyorum dedimmı![]()
Neyse ortalık kızışıyor ben kaçar
Yarın görüşmek dilepiyle türkiye her nerede ve ne zaman yaşatılıyorsan

acaba nerde![]()
ne oo kaşlar felan PisLukTUgmesajlara bak bakalım ben çıkıyorudedimmı![]()
önceden pisantalyalıydık artık pislik oldukyok kovmadım cıkıyorum demıstı de----------Eklendi @ 02:55:38 ---------- Yazıldı @ 02:55:04 ----------bak bak sunapislık tamm be
ertone oo kaşlar felan PisLukTUg
hehehehönceden pisantalyalıydık artık pislik olduk

güle güleNeyse ortalık kızışıyor ben kaçarYarın görüşmek dilepiyle türkiye her nerede ve ne zaman yaşatılıyorsan
aynı mesajı 2. defa yolluyorsan 1. de fazla bir yorum gelmemiş oluyor ki sende o yüzden 2. defa yoluyorsun peki sana iyi geceler tuzLu rüyalar...Neyse ortalık kızışıyor ben kaçar
İyi geceler türkiye . her nerede
yaşıyor ve yaşatılıyorsan!:
güle güle erayarkadaşlar ben kaçar diken üstündeyim zaten yeterince riske girdim zaten yakalanırsam iş sakat mobilden girebilseydim devam ederdik ama malesef ki bnm ayrılma vaktim geldi sağlıcakla kalın iyi sabahlamalar![]()
Ablamm sana ayriyetten iyi geceler
![]()
![]()
byyy
daha bn konu dısı bolumu 3 haftadır takılıyom hosuma gitti valla bu konulariyi uykulaar ..ben genelde konu dışı kısmında takılırım bide 2.el ceptelefonu kısmnda

arkadaşlar ben kaçar diken üstündeyim zaten yeterince riske girdim zaten yakalanırsam iş sakat mobilden girebilseydim devam ederdik ama malesef ki bnm ayrılma vaktim geldi sağlıcakla kalın iyi sabahlamalar![]()
![]()
Ablamm sana ayriyetten iyi geceler![]()
![]()
byyy

kıskandım
arkadaşlar ben kaçar diken üstündeyim zaten yeterince riske girdim zaten yakalanırsam iş sakat mobilden girebilseydim devam ederdik ama malesef ki bnm ayrılma vaktim geldi sağlıcakla kalın iyi sabahlamalar![]()
![]()
Ablamm sana ayriyetten iyi geceler![]()
![]()
byyy

bende varımŞu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir) pelın_, saka®yalı_54+, Elektr0+, anılbaran, karayel90, y n s c n
işin zor hayattan koparıyo dikkat geçen iki kişi intihar ettidaha bn konu dısı bolumu 3 haftadır takılıyom hosuma gitti valla bu konular![]()