Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

karayel90

karayel90

Üye
Tamam o zaman
Tuğ:eray
sakaryalı: ismail
necmati:necmi

Maxicepde popülarite yapan bu isimleri unutmayacağım

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

sen niye bugun benle ugrasıyosun hüseyın:)

karayel90

karayel90

Üye
Anlaşıldı adım ibrahim kısaca arkadaşlar bana karayel derler

karayel90

karayel90

Üye
:d :d :d

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sa mıllet iyı geceler

jigsaw_54

Üye

kim tutar ablam seni
:) yaşlandım sanırım

ya yok abla yaa *bi komşu kızı var ona yazıcaktım ama olmadı aramız çok güzel ama olmaz artık
*bi tane doktorun kızı var bana yazıo onu da ben istemiorm başıma bela açıcak tipten huyları filan bide işin içinde ailelerimz de baya yakınlar oyüzden istemiyorum
*bi tane var kim olduğunu bilmiyorum bi şekilde tanıştık nerdeyse 2 aydır konuşuyoruz ama öle aramızda bişey yok olamazda zaten
*bi tane benden küçük kardeşim gibi sevdiğim var onunla zaten görüşemioduk anca faceden işte az önce uyuyakaldı dediğim oydu
*bi tane alanyadan eski sınıf arkadaşımla aramız samimi oldu onunla da anca faceden görüşüyoruz
*2 tane de liseden konuştuklarım var onlarla zaten kankiyiz :D

maşallah amma kişiyle konuşuyormuşum yaw :ehe:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Allah iyilik versin.

allah iyilik versin. bende im TUĞLA uğraşıyorum işte :d:

----------Eklendi @ 02:09:48 ---------- Yazıldı @ 02:09:01 ----------

eray nasılsın panpaa :D

ert0

----------Eklendi @ 02:10:58 ---------- Yazıldı @ 02:10:29 ----------

ya yok abla yaa *bi komşu kızı var ona yazıcaktım ama olmadı aramız çok güzel ama olmaz artık
*bi tane doktorun kızı var bana yazıo onu da ben istemiorm başıma bela açıcak tipten huyları filan bide işin içinde ailelerimz de baya yakınlar oyüzden istemiyorum
*bi tane var kim olduğunu bilmiyorum bi şekilde tanıştık nerdeyse 2 aydır konuşuyoruz ama öle aramızda bişey yok olamazda zaten
*bi tane benden küçük kardeşim gibi sevdiğim var onunla zaten görüşemioduk anca faceden işte az önce uyuyakaldı dediğim oydu
*bi tane alanyadan eski sınıf arkadaşımla aramız samimi oldu onunla da anca faceden görüşüyoruz
*2 tane de liseden konuştuklarım var onlarla zaten kankiyiz :D

maşallah amma kişiyle konuşuyormuşum yaw :ehe:

esra olmasın :kıskıs:

pelın_

:ehe sana bı alanyayı hatırlatırım şimdı hepsını unutursun:)

Üst Alt