Mareşal
Üye
aleyküm selam kardeşim nasılsınvaay bugun kalabalik galiba burasi.. izninizle bende katiliyorum sohbete.. selamlar herkese![]()
aleyküm selam kardeşim nasılsınvaay bugun kalabalik galiba burasi.. izninizle bende katiliyorum sohbete.. selamlar herkese![]()
Nufus cuzdanı fotokobisi+dilekçe lazımvaay bugun kalabalik galiba burasi.. izninizle bende katiliyorum sohbete.. selamlar herkese![]()
ıyıyım hemde çok aynı anda ıkı haber aldım onur

Nufus cuzdanı fotokobisi+dilekçe lazım

merhaba herkese![]()

h.buldukhoşgeldin![]()
iyiyim sen nasilsinaleyküm selam kardeşim nasılsın
Allaha Şükür Kardeşimiyiyim sen nasilsin
evet nolduhoşgeldin----------Eklendi @ 00:39:06 ---------- Yazıldı @ 00:38:05 ----------sehriyar yakalandın Android'ciymişin
![]()

yav kardeşim android destekte konu açtım wildfire s var bendeevet noldu![]()

nasılsınız ?

hani satmıştın sen telefonları

ya senin telefondan birinde daha var sorup duruyo ama bilmiyorum valla ya bi bakindim oyle ama bulamadm bisi bulduklarimi da anlamadimyav kardeşim android destekte konu açtım wildfire s var bende s on - soff muhabbeti ne anlamadım root yapcam----------Eklendi @ 00:42:38 ---------- Yazıldı @ 00:42:19 ----------sağolasın kardeş sen nasılsın
ingiliscen varsa xda-developers forumuna bi bak bakalimya senin telefondan birinde daha var sorup duruyo ama bilmiyorum valla ya bi bakindim oyle ama bulamadm bisi bulduklarimi da anlamadimingiliscen varsa xda-developers forumuna bi bak bakalim

kimse beni tanımıyor ben böyle direk daldım ama nasılsınız falan diyeyav kardeşim android destekte konu açtım wildfire s var bende s on - soff muhabbeti ne anlamadım root yapcam----------Eklendi @ 00:42:38 ---------- Yazıldı @ 00:42:19 ----------sağolasın kardeş sen nasılsın

kimse beni tanımıyor ben böyle direk daldım ama nasılsınız falan diye![]()