çalışmayı çok özledim![]()

benden daha delikanlıne anladin

evet ne kadar ironik değilmiders çalışmayı mi özledin

yazık len
![]()
bunuda yıldız çığrıyor demiyaktin yandirdin beni zalim oynattin beni
ne dedim de darildim bir pula sattin beniii
bunu da dinleyin:

yok ironik değil benim kardeşlerim de öyle ben de eskiden öyleydim üniversiteye geçip çalışınca olmadığını görünce çalışmaya çok ta çalışmıyorumevet ne kadar ironik değilmi![]()

evet.d bu aksam yildizdan gtcembunuda yıldız çığrıyor demi![]()
aynı benvalla benim babam en az benim kadar teknoloji manyağı olduğu için her türlü ihtimali düşünebiliyor gece telefonla uğraştığını görürsem yatarken telefonunu da laptopunu da alırım dedidaha napıyım gizli saklı iş yapılmıyor bi bakıyorum pat dibimde bu konularda baya bi tecrübem oldu
![]()

aynı ben![]()

içimden bin soru çözesim geliyoryok ironik değil benim kardeşlerim de öyle ben de eskiden öyleydim üniversiteye geçip çalışınca olmadığını görünce çalışmaya çok ta çalışmıyorum![]()

bende yıldız : senden daha delikanlı yı dinlemeden önce Manga bir kadın çizeceksin'i dinliyordumevet.d bu aksam yildizdan gtcem

iyi geceler kardesmneyse sizlere iyi geceler güzel ve boş bir sahil beni bekler![]()
sakin ol şampiyon bin soru 1000 dakika desen en az 16 saat yapar gençliğine yazıkiçimden bin soru çözesim geliyor![]()
benim babam olmadığı için sorun olmuyor annemde bazen kızıyorannemde görse laf yaparda baya yorulmuş bugün o yuzden uykusu derin olur![]()

içimden bin soru çözesim geliyor![]()

iyi geceler size de iyi forumlariyi geceler kardesm
1 soru çözünce geçiyorsakin ol şampiyon bin soru 1000 dakika desen en az 16 saat yapar gençliğine yazık

iyi geceleriyi geceler size de iyi forumlar