Selam arkadaşlar ... Muhabbetiniz bol olsun . sen yaşıyonmu yaa
pelın_ DiaBLoS' Alıntı: Selam arkadaşlar ... Muhabbetiniz bol olsun . Genişletmek için tıkla ... sen yaşıyonmu yaa
DiaBLoS' Alıntı: Selam arkadaşlar ... Muhabbetiniz bol olsun . Genişletmek için tıkla ... sen yaşıyonmu yaa
Amaru Shady Üye aholyly' Alıntı: nasılsınız Genişletmek için tıkla ... bu şahıs çok iyi. Diğerlerini bilmiyor
Tuba.Erva Üye DiaBLoS' Alıntı: Selam arkadaşlar ... Muhabbetiniz bol olsun . Genişletmek için tıkla ... oo hürgeneral hosgeldın
DiaBLoS' Alıntı: Selam arkadaşlar ... Muhabbetiniz bol olsun . Genişletmek için tıkla ... oo hürgeneral hosgeldın
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Selam arkadaşlar ... Muhabbetiniz bol olsun . Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS Admin pelın_' Alıntı: sen yaşıyonmu yaa Genişletmek için tıkla ... Evet . Yaşamaya çalışıyoruz işte ...
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: kıskanma beni tubişcik Genişletmek için tıkla ... o benım lafım acayp kıskandım suan
greenmile' Alıntı: kıskanma beni tubişcik Genişletmek için tıkla ... o benım lafım acayp kıskandım suan
pelın_ DiaBLoS' Alıntı: Evet . Yaşamaya çalışıyoruz işte ... Genişletmek için tıkla ... koyde dıyılsın dımı
Tuba.Erva Üye DiaBLoS' Alıntı: Oooooo hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... asker bttı btelı görunmuyosun hc kayplardasn ne ıs :
DiaBLoS' Alıntı: Oooooo hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... asker bttı btelı görunmuyosun hc kayplardasn ne ıs :
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: o benım lafım acayp kıskandım suan Genişletmek için tıkla ... her zamanki halin desek
Tuba_erva' Alıntı: o benım lafım acayp kıskandım suan Genişletmek için tıkla ... her zamanki halin desek
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: bu şahıs çok iyi. Diğerlerini bilmiyor Genişletmek için tıkla ... pelın_' Alıntı: sagol ıyı sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim teşekkürler
Pondusss' Alıntı: bu şahıs çok iyi. Diğerlerini bilmiyor Genişletmek için tıkla ... pelın_' Alıntı: sagol ıyı sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim teşekkürler
DiaBLoS Admin pelın_' Alıntı: koyde dıyılsın dımı Genişletmek için tıkla ... Hayır . İstanbuldayım , cumartesi döneceğim Adanaya ...
pelın_' Alıntı: koyde dıyılsın dımı Genişletmek için tıkla ... Hayır . İstanbuldayım , cumartesi döneceğim Adanaya ...
pelın_ DiaBLoS' Alıntı: Hayır . İstanbuldayım , cumartesi döneceğim Adanaya ... Genişletmek için tıkla ... neara geldın yhu
DiaBLoS' Alıntı: Hayır . İstanbuldayım , cumartesi döneceğim Adanaya ... Genişletmek için tıkla ... neara geldın yhu
DiaBLoS Admin Tuba_erva' Alıntı: asker bttı btelı görunmuyosun hc kayplardasn ne ıs : Genişletmek için tıkla ... Cumartesinden itibaren eskiye dönüş yapacağım inşallah
Tuba_erva' Alıntı: asker bttı btelı görunmuyosun hc kayplardasn ne ıs : Genişletmek için tıkla ... Cumartesinden itibaren eskiye dönüş yapacağım inşallah
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: her zamanki halin desek Genişletmek için tıkla ... sansını zorlama : saol bende iyiyim sordugun ıcın ----------Eklendi @ 00:20:29 ---------- Yazıldı @ 00:19:12 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Cumartesinden itibaren eskiye dönüş yapacağım inşallah Genişletmek için tıkla ... gel gel sensız cekılmıyo buralar gbı bı yalakalık yapmycam sevındım adına hadı gözün aydın dym daha gercekcı olur
greenmile' Alıntı: her zamanki halin desek Genişletmek için tıkla ... sansını zorlama : saol bende iyiyim sordugun ıcın ----------Eklendi @ 00:20:29 ---------- Yazıldı @ 00:19:12 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Cumartesinden itibaren eskiye dönüş yapacağım inşallah Genişletmek için tıkla ... gel gel sensız cekılmıyo buralar gbı bı yalakalık yapmycam sevındım adına hadı gözün aydın dym daha gercekcı olur
DiaBLoS Admin pelın_' Alıntı: neara geldın yhu Genişletmek için tıkla ... Halletmem gereken işler vardı ... Ailemle geldim . Onlar döndüler . Bende Cumartesi döneceğim . greenmile' Alıntı: askerlikte bitti zorlaya zorlaya Genişletmek için tıkla ... Tarihe karıştı o anlar
pelın_' Alıntı: neara geldın yhu Genişletmek için tıkla ... Halletmem gereken işler vardı ... Ailemle geldim . Onlar döndüler . Bende Cumartesi döneceğim . greenmile' Alıntı: askerlikte bitti zorlaya zorlaya Genişletmek için tıkla ... Tarihe karıştı o anlar