hoşgeldin. :) hoşbuldumm
greenmile Üye gelen arkadaşlar hoşgeldiniz esra sana gelirsek dün yazmış olduğun mesajı anlamayacak kapasitede birisi değilim ----------Eklendi @ 00:11:34 ---------- Yazıldı @ 00:11:11 ---------- Pondusss' Alıntı: ben iyiyim anicim ne oluyor?? Genişletmek için tıkla ... yanlış olmuş abicim olacaktı
gelen arkadaşlar hoşgeldiniz esra sana gelirsek dün yazmış olduğun mesajı anlamayacak kapasitede birisi değilim ----------Eklendi @ 00:11:34 ---------- Yazıldı @ 00:11:11 ---------- Pondusss' Alıntı: ben iyiyim anicim ne oluyor?? Genişletmek için tıkla ... yanlış olmuş abicim olacaktı
Amaru Shady Üye greenmile' Alıntı: gelen arkadaşlar hoşgeldinizesra sana gelirsek dün yazmış olduğun mesajı anlamayacak kapasitede birisi değilim----------Eklendi @ 00:11:34 ---------- Yazıldı @ 00:11:11 ----------yanlış olmuş abicim olacaktı Genişletmek için tıkla ... hmmm.
greenmile' Alıntı: gelen arkadaşlar hoşgeldinizesra sana gelirsek dün yazmış olduğun mesajı anlamayacak kapasitede birisi değilim----------Eklendi @ 00:11:34 ---------- Yazıldı @ 00:11:11 ----------yanlış olmuş abicim olacaktı Genişletmek için tıkla ... hmmm.
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: meraba televole hahaha Genişletmek için tıkla ... neşen yerınde masallah
pelın_ Pondusss' Alıntı: tokatdan ne zaman geldin??[/QUOTE pazar gunu geldım oo çok olduu Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: tokatdan ne zaman geldin??[/QUOTE pazar gunu geldım oo çok olduu Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye aholyly' Alıntı: herkese merhaba Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sana da merhaba
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: Pondusss' Alıntı: tokatdan ne zaman geldin??[/QUOTEpazar gunu geldım oo çok olduu Genişletmek için tıkla ... tekrar hoşgeldin o zaman. sıcak muydu?? Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: Pondusss' Alıntı: tokatdan ne zaman geldin??[/QUOTEpazar gunu geldım oo çok olduu Genişletmek için tıkla ... tekrar hoşgeldin o zaman. sıcak muydu?? Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: yoo olsun bsey demedık Genişletmek için tıkla ... kıskanma beni tubişcik