:kop: hoşgeldinn ne oldu
pelın_ -yarınıyok-' Alıntı: [sıze="3"][ı] canım hoş buldum Mobilde sorun vardı :[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... özlettın kendını cnm ya ----------Eklendi @ 00:09:12 ---------- Yazıldı @ 00:08:52 ---------- Pondusss' Alıntı: ne oldu Genişletmek için tıkla ... güzel karsıladım işte senı
-yarınıyok-' Alıntı: [sıze="3"][ı] canım hoş buldum Mobilde sorun vardı :[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... özlettın kendını cnm ya ----------Eklendi @ 00:09:12 ---------- Yazıldı @ 00:08:52 ---------- Pondusss' Alıntı: ne oldu Genişletmek için tıkla ... güzel karsıladım işte senı
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: özlettın kendını cnm ya----------Eklendi @ 00:09:12 ---------- Yazıldı @ 00:08:52 ----------güzel karsıladım işte senı Genişletmek için tıkla ... peki
pelın_' Alıntı: özlettın kendını cnm ya----------Eklendi @ 00:09:12 ---------- Yazıldı @ 00:08:52 ----------güzel karsıladım işte senı Genişletmek için tıkla ... peki
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: nasılsın----------Eklendi @ 00:06:58 ---------- Yazıldı @ 00:06:41 ----------iiay sen nerdesın cnm ya hoşgeldınn Genişletmek için tıkla ... iyi geçen gün sinemaya gidecektim belki bilirsin burada çok az giden var adam almadı hiç kimse yok diye
pelın_' Alıntı: nasılsın----------Eklendi @ 00:06:58 ---------- Yazıldı @ 00:06:41 ----------iiay sen nerdesın cnm ya hoşgeldınn Genişletmek için tıkla ... iyi geçen gün sinemaya gidecektim belki bilirsin burada çok az giden var adam almadı hiç kimse yok diye
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: özlettın kendını cnm ya----------Eklendi @ 00:09:12 ---------- Yazıldı @ 00:08:52 ----------güzel karsıladım işte senı Genişletmek için tıkla ... Ben de sizi özledim
pelın_' Alıntı: özlettın kendını cnm ya----------Eklendi @ 00:09:12 ---------- Yazıldı @ 00:08:52 ----------güzel karsıladım işte senı Genişletmek için tıkla ... Ben de sizi özledim
pelın_ eray senı ıykı dınlemısım ya tokat amma soguktu hele gece dondum yaahu ----------Eklendi @ 00:11:38 ---------- Yazıldı @ 00:11:22 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: Ben de sizi özledim Genişletmek için tıkla ...
eray senı ıykı dınlemısım ya tokat amma soguktu hele gece dondum yaahu ----------Eklendi @ 00:11:38 ---------- Yazıldı @ 00:11:22 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: Ben de sizi özledim Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye Pondusss' Alıntı: Hoşgeldin nadide abla ve siz değerli misafirlerimiz Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum
Pondusss' Alıntı: Hoşgeldin nadide abla ve siz değerli misafirlerimiz Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: eray senı ıykı dınlemısım ya tokat amma soguktu hele gece dondum yaahu----------Eklendi @ 00:11:38 ---------- Yazıldı @ 00:11:22 ---------- Genişletmek için tıkla ... o zaman balkondaydım çünkü oyüzden biliyorum
pelın_' Alıntı: eray senı ıykı dınlemısım ya tokat amma soguktu hele gece dondum yaahu----------Eklendi @ 00:11:38 ---------- Yazıldı @ 00:11:22 ---------- Genişletmek için tıkla ... o zaman balkondaydım çünkü oyüzden biliyorum
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: kimse yok bu akşam hayırdır Genişletmek için tıkla ... bende 13 gundur falan yoktum daha yenı bu gece kaldım ewet bu aralar bole cnm ya baktımda sakın ortalık
-YARINIYOK-' Alıntı: kimse yok bu akşam hayırdır Genişletmek için tıkla ... bende 13 gundur falan yoktum daha yenı bu gece kaldım ewet bu aralar bole cnm ya baktımda sakın ortalık
pelın_ Pondusss' Alıntı: size iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi gecelr ----------Eklendi @ 00:16:22 ---------- Yazıldı @ 00:15:44 ---------- Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) pelın_, gkyrn, Pondusss+, Bluetoooth+,
Pondusss' Alıntı: size iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi gecelr ----------Eklendi @ 00:16:22 ---------- Yazıldı @ 00:15:44 ---------- Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) pelın_, gkyrn, Pondusss+, Bluetoooth+,
pelın_ misafirlerde gelmez oldu ----------Eklendi @ 00:18:46 ---------- Yazıldı @ 00:18:30 ---------- sehriyar' Alıntı: [sıze="3"] hoşbuldum abla nasılsın ?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... sagol ablacım sen nasılsın
misafirlerde gelmez oldu ----------Eklendi @ 00:18:46 ---------- Yazıldı @ 00:18:30 ---------- sehriyar' Alıntı: [sıze="3"] hoşbuldum abla nasılsın ?[/sıze] Genişletmek için tıkla ... sagol ablacım sen nasılsın