selamün aleyküm A's gönlümün üyesi
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: Ben geleli 5 dk oluyor Genişletmek için tıkla ... ben o 5 dk arada bir yere gittim ecelim gelmemiş geri buraya gönderdiler
Pondusss' Alıntı: Ben geleli 5 dk oluyor Genişletmek için tıkla ... ben o 5 dk arada bir yere gittim ecelim gelmemiş geri buraya gönderdiler
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: + olarak neredesin sen şimdi Aziz pirim ? ben bu gün bilmediğim Topraklara gittim ya düğüne gidip yatasım varda gitmeyecem Genişletmek için tıkla ... Istanbulda
Elektr0' Alıntı: + olarak neredesin sen şimdi Aziz pirim ? ben bu gün bilmediğim Topraklara gittim ya düğüne gidip yatasım varda gitmeyecem Genişletmek için tıkla ... Istanbulda
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: nasılsın bu arada selamımı tek sen aldın galiba Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen sen nasılsın bu arada selamı görmemişlerdir
kingmor' Alıntı: nasılsın bu arada selamımı tek sen aldın galiba Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen sen nasılsın bu arada selamı görmemişlerdir
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: ben o 5 dk arada bir yere gittim ecelim gelmemiş geri buraya gönderdiler Genişletmek için tıkla ... peki
Elektr0' Alıntı: ben o 5 dk arada bir yere gittim ecelim gelmemiş geri buraya gönderdiler Genişletmek için tıkla ... peki
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: Korkmana gerek yok Genişletmek için tıkla ... bi testereden mi korkacaz ayıp ettin
Amaru Shady Üye aholyly' Alıntı: iyiyim sen sen nasılsın bu arada selamı görmemişlerdir Genişletmek için tıkla ... Ben gördüm. Hatta a's bile dedim
aholyly' Alıntı: iyiyim sen sen nasılsın bu arada selamı görmemişlerdir Genişletmek için tıkla ... Ben gördüm. Hatta a's bile dedim
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: A's gönlümün üyesi Genişletmek için tıkla ... gökhan selamını bulamadım yaa Aziz piriminkinden diyeyim A.s hoş geldin
Pondusss' Alıntı: A's gönlümün üyesi Genişletmek için tıkla ... gökhan selamını bulamadım yaa Aziz piriminkinden diyeyim A.s hoş geldin
Kingmortall Üye aholyly' Alıntı: iyiyim sen sen nasılsın bu arada selamı görmemişlerdir Genişletmek için tıkla ... general olmanın tadını çıkarıyorum
aholyly' Alıntı: iyiyim sen sen nasılsın bu arada selamı görmemişlerdir Genişletmek için tıkla ... general olmanın tadını çıkarıyorum
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: gökhan selamını bulamadım yaa Aziz piriminkinden diyeyim A.s hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Kopyaaa
Elektr0' Alıntı: gökhan selamını bulamadım yaa Aziz piriminkinden diyeyim A.s hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Kopyaaa
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: Ben gördüm. Hatta a's bile dedim Genişletmek için tıkla ... bende cevabı yazdıktan sonra gördüm yani geciktim
Pondusss' Alıntı: Ben gördüm. Hatta a's bile dedim Genişletmek için tıkla ... bende cevabı yazdıktan sonra gördüm yani geciktim
Amaru Shady Üye aholyly' Alıntı: bende cevabı yazdıktan sonra gördüm yani geciktim Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:50:59 ---------- Yazıldı @ 00:50:01 ---------- Elektr0' Alıntı: belirttim zaten Genişletmek için tıkla ... Bi şey demedim zaten
aholyly' Alıntı: bende cevabı yazdıktan sonra gördüm yani geciktim Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:50:59 ---------- Yazıldı @ 00:50:01 ---------- Elektr0' Alıntı: belirttim zaten Genişletmek için tıkla ... Bi şey demedim zaten
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:50:59 ---------- Yazıldı @ 00:50:01 ---------- Bi şey demedim zaten Genişletmek için tıkla ... kopya ! aşk olsun Aziz pirim ben öle bir insanmıyım
Pondusss' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:50:59 ---------- Yazıldı @ 00:50:01 ---------- Bi şey demedim zaten Genişletmek için tıkla ... kopya ! aşk olsun Aziz pirim ben öle bir insanmıyım
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: işte bunu yapma bak ne yaparsan yap ama bunu yapma tamam mı Genişletmek için tıkla ... önce bı dınle benı dınlemesını ögren arkadasım: cırtmıs hihh
greenmile' Alıntı: işte bunu yapma bak ne yaparsan yap ama bunu yapma tamam mı Genişletmek için tıkla ... önce bı dınle benı dınlemesını ögren arkadasım: cırtmıs hihh
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: general olmanın tadını çıkarıyorum Genişletmek için tıkla ... hadii hangi ara general oldun len
kingmor' Alıntı: general olmanın tadını çıkarıyorum Genişletmek için tıkla ... hadii hangi ara general oldun len