Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jigsaw_54

Üye
Neyse, benim hala barışma umudum var. Yarın da atmazsa ben atacağım artık mesajı.
ooo biz 2ay once ayrldk 1bck aydrda hc knsmuorz arada brbrmze gonderme yapiodk ama artk onuda yapamicaz .d

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Yok biz atışmıyoruz hiç. İnan yaşıyor mu öldü mü ondan bile haberim yok.( Başına bir şey gelme ihtimalini düşünerek yazdım )

jigsaw_54

Üye
atlatmak icin kendine bazi ugraslar bul :D ben su son 1 ay icerisinde 1 forum sitesi kurdum, telefonun rom unu duzenledim ( hic kolay bisi degil inan bana acayip vaktimi aldi ama istedigimde buydu zaten :) ) ve 1 dizi bitirdim :) ayrica binbasi oldum burda :D 1 kisi kaybettim ama bircok dost kazandim burda.. (yani oyle saniyorum)
iste bnde yapmaya calisiorm forumda takiliorm universte isleryle ugrasiorm yeni muhabbetler kurmas calisiorm telefnla ugrasm cok oldu bnfe rom kurmakla ugrasmaya calisiorm saatlerce arabalari temizliorm vs vs

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Elveda :bye:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Kendi kendime acı çektiriyorum işte :( Burda anlatamam:)
cocuk seni terk ettiyse mesaj atma sakin onun koltuklarini kabartmaktan baska bi ise yaramaz :) birak o pisman olsun donsun o zaman donersin hemde parmaginin ucunda oynatirsin..

'Lorelai

'Lorelai

Üye
cocuk seni terk ettiyse mesaj atma sakin onun koltuklarini kabartmaktan baska bi ise yaramaz :) birak o pisman olsun donsun o zaman donersin hemde parmaginin ucunda oynatirsin..
Ya tam tersiyse ?

jigsaw_54

Üye
benle braz oynadydi sonra kendne hakim olamadi duygulari karsti konusmayalm dedi peki ddm dahada konsmadk smdi unutms aklna geldgnde de bi guzel sovuyomus bnde ona sovuom sorun yok ama uzuluo bazn insan

Şehriyar

Şehriyar

Üye
benle braz oynadydi sonra kendne hakim olamadi duygulari karsti konusmayalm dedi peki ddm dahada konsmadk smdi unutms aklna geldgnde de bi guzel sovuyomus bnde ona sovuom sorun yok ama uzuluo bazn insan
kardesm dusnme bile artik bosver.. hee sovebilirsin bak o rahatlatr insani

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Ayyyy aayyy ayyy:ehe:

cok mutluyumm yubii

yupii..... ben az dolasaym yine arada gelirimm:ehe:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Bugün duymuştum bu sözü :) Onun ölmesini isteyecek kadar nefret edecek,birkaç dakika sonra onun kollarında ölmeyi isteyecek kadar seveceksin onu . Güzel söz

jigsaw_54

Üye
kardesm dusnme bile artik bosver.. hee sovebilirsin bak o rahatlatr insani
su komsu kizi bni acayp kendime getirio da surekli konusamioz bide doktorun kizi var oda ckmak istio ama bn ona pek isinamadm arada bi kafama takilio moralimi alt ust edio basliom sovmeye sonra komsu kizina.msj atiom bni kndime getirio .d d

Üst Alt