jigsaw_54
Üye
ooo biz 2ay once ayrldk 1bck aydrda hc knsmuorz arada brbrmze gonderme yapiodk ama artk onuda yapamicaz .dNeyse, benim hala barışma umudum var. Yarın da atmazsa ben atacağım artık mesajı.
ooo biz 2ay once ayrldk 1bck aydrda hc knsmuorz arada brbrmze gonderme yapiodk ama artk onuda yapamicaz .dNeyse, benim hala barışma umudum var. Yarın da atmazsa ben atacağım artık mesajı.
senin olay nedir ozel degilse anlatsanaYa da yok atmayacağım, gururuma yediremem![]()

iste bnde yapmaya calisiorm forumda takiliorm universte isleryle ugrasiorm yeni muhabbetler kurmas calisiorm telefnla ugrasm cok oldu bnfe rom kurmakla ugrasmaya calisiorm saatlerce arabalari temizliorm vs vsatlatmak icin kendine bazi ugraslar bulben su son 1 ay icerisinde 1 forum sitesi kurdum, telefonun rom unu duzenledim ( hic kolay bisi degil inan bana acayip vaktimi aldi ama istedigimde buydu zaten
) ve 1 dizi bitirdim
ayrica binbasi oldum burda
1 kisi kaybettim ama bircok dost kazandim burda.. (yani oyle saniyorum)
Kendi kendime acı çektiriyorum iştesenin olay nedir ozel degilse anlatsana![]()
Burda anlatamam
pekiKendi kendime acı çektiriyorum işteBurda anlatamam
![]()

nereyee?Elveda![]()
cocuk seni terk ettiyse mesaj atma sakin onun koltuklarini kabartmaktan baska bi ise yaramazKendi kendime acı çektiriyorum işteBurda anlatamam
![]()
birak o pisman olsun donsun o zaman donersin hemde parmaginin ucunda oynatirsin..Ya tam tersiyse ?cocuk seni terk ettiyse mesaj atma sakin onun koltuklarini kabartmaktan baska bi ise yaramazbirak o pisman olsun donsun o zaman donersin hemde parmaginin ucunda oynatirsin..
şimdimi gidiyorsun furkanElveda![]()
sen mi terk ettin?Ya tam tersiyse ?
benle braz oynadydi sonra kendne hakim olamadi duygulari karsti konusmayalm dedi peki ddm dahada konsmadk smdi unutms aklna geldgnde de bi guzel sovuyomus bnde ona sovuom sorun yok ama uzuluo bazn insancocuk seni terk ettiyse mesaj atma sakin onun koltuklarini kabartmaktan baska bi ise yaramazbirak o pisman olsun donsun o zaman donersin hemde parmaginin ucunda oynatirsin..
güle güleElveda![]()

kardesm dusnme bile artik bosver.. hee sovebilirsin bak o rahatlatr insanibenle braz oynadydi sonra kendne hakim olamadi duygulari karsti konusmayalm dedi peki ddm dahada konsmadk smdi unutms aklna geldgnde de bi guzel sovuyomus bnde ona sovuom sorun yok ama uzuluo bazn insan
Yanii .. O bırakmazdı zatensen mi terk ettin?
Profiline bir bak 
Bugün duymuştum bu sözübenle braz oynadydi sonra kendne hakim olamadi duygulari karsti konusmayalm dedi peki ddm dahada konsmadk smdi unutms aklna geldgnde de bi guzel sovuyomus bnde ona sovuom sorun yok ama uzuluo bazn insan
Onun ölmesini isteyecek kadar nefret edecek,birkaç dakika sonra onun kollarında ölmeyi isteyecek kadar seveceksin onu . Güzel sözsu komsu kizi bni acayp kendime getirio da surekli konusamioz bide doktorun kizi var oda ckmak istio ama bn ona pek isinamadm arada bi kafama takilio moralimi alt ust edio basliom sovmeye sonra komsu kizina.msj atiom bni kndime getirio .d dkardesm dusnme bile artik bosver.. hee sovebilirsin bak o rahatlatr insani