Bluetoooth
Üye
panpiş mi desin .dguud nayt necmıpanpa manpa ne ayak len![]()
panpiş mi desin .dguud nayt necmıpanpa manpa ne ayak len![]()
hilal cebeci mi?hilal cebeci başlattı![]()
hilal cebeci başlattı![]()

iyilik ya nolsun işte
iyilik panpa senden naber![]()
kafa dağıtıroyurzzz 
noldu le
hilal cebeci mi?

sarkoy sapagna donmeden 5 km ilerde soldaki ilk koy edrneye dogru gderken .dyok duymadım----------Eklendi @ 02:27:14 ---------- Yazıldı @ 02:26:45 ----------hadi beyler behlül kaçar kendiniz iyi bakın
bide beni gor deli moda baglandim inat .ddiyilik ya nolsun iştekafa dağıtıroyurzzz
noldu le
panpişhilal cebeci mi?

sorduk solemedın nıck falan değişmişsarkoy sapagna donmeden 5 km ilerde soldaki ilk koy edrneye dogru gderken .d
----------Eklendi @ 02:37:35 ---------- Yazıldı @ 02:36:06 ----------
bide beni gor deli moda baglandim inat .dd

panpisi o cikartti da panpa zaten vardipanpiş![]()

bana kizma sarjim bitmek uzereayar etmeyn adami bak sizin icn 3tane kizin 2sini uyuttum siz uyunayn lan .d nerdesnz .d

soyledm ya .d isim soyisim kabak gbiydi rahatsz olmaya vasladm degstrdm resmide rutbeyide degstrdmpanpiş----------Eklendi @ 02:40:51 ---------- Yazıldı @ 02:40:18 ----------sorduk solemedın nıck falan değişmiş
![]()
iyi gecelerİyi geceler milletTek kız ben miyim
![]()
korkma zarar vermeyiz 
tak fise yaa zormu .dpanpisi o cikartti da panpa zaten vardi----------Eklendi @ 02:42:27 ---------- Yazıldı @ 02:41:43 ---------- bana kizma sarjim bitmek uzere
![]()
hosgeldn .dİyi geceler milletTek kız ben miyim
![]()
hahahaaa koptmiyi gecelerkorkma zarar vermeyiz
![]()

telefonun kutusunda onun için bi şey veriyorlar. Onu kullan.panpisi o cikartti da panpa zaten vardi----------Eklendi @ 02:42:27 ---------- Yazıldı @ 02:41:43 ---------- bana kizma sarjim bitmek uzere
![]()

evde degilim kitak fise yaa zormu .d
anneannemdeyim suan pc yi uyku moduna almistim usb ile sarj ettm ondada az bisi varmis pcninki bitti simdi bundada %8 kaldi 
tavsiyen icin tesekkurler furkantelefonun kutusunda onun için bi şey veriyorlar. Onu kullan.![]()
hmm gecms olsn bnde o stil sarzdaym laptop prizde uykuda tlfnda laptopta daha rahat oluo obr trlu fis braz kisa kalio .devde degilim kianneannemdeyim suan pc yi uyku moduna almistim usb ile sarj ettm ondada az bisi varmis pcninki bitti simdi bundada %8 kaldi
![]()
evde degilim kianneannemdeyim suan pc yi uyku moduna almistim usb ile sarj ettm ondada az bisi varmis pcninki bitti simdi bundada %8 kaldi
![]()
.beyleeer korkutalimmi arkadasiKorktuğumdan değil yaaSzden mi korkacağım
Tuba falAn da yok a ondan
![]()