millet nereye gitti yahu bi anda
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: Onur ne kadarlik gitti?? Yani dönecek mi?? Genişletmek için tıkla ... belirsiz...
minoo Üye Tuba_erva' Alıntı: yok daha bisey yok ortada:ben cok spsevdym.belli olmaz sagim solum.d Genişletmek için tıkla ... Ne?
Tuba_erva' Alıntı: yok daha bisey yok ortada:ben cok spsevdym.belli olmaz sagim solum.d Genişletmek için tıkla ... Ne?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Sehriyar' Alıntı: ben cikiyorum gencler hadi size hos sohbetler iyi uykular.. Genişletmek için tıkla ... güle güle ihtiyar sağolasın
Sehriyar' Alıntı: ben cikiyorum gencler hadi size hos sohbetler iyi uykular.. Genişletmek için tıkla ... güle güle ihtiyar sağolasın
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: ben cikiyorum gencler hadi size hos sohbetler iyi uykular.. Genişletmek için tıkla ...
Sehriyar' Alıntı: ben cikiyorum gencler hadi size hos sohbetler iyi uykular.. Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye 'TUĞ'' Alıntı: boynozmu acaba Genişletmek için tıkla ... Öyle görünüyo ----------Eklendi @ 03:27:11 ---------- Yazıldı @ 03:26:52 ---------- Çıkanlara iyi geceler arkadaşlar
'TUĞ'' Alıntı: boynozmu acaba Genişletmek için tıkla ... Öyle görünüyo ----------Eklendi @ 03:27:11 ---------- Yazıldı @ 03:26:52 ---------- Çıkanlara iyi geceler arkadaşlar
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: neden gitti?? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum üstad söyledi belmeyecek diyee
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: bilmiyorum üstad söyledi belmeyecek diyee Genişletmek için tıkla ... durup dururken mi??
Elektr0' Alıntı: bilmiyorum üstad söyledi belmeyecek diyee Genişletmek için tıkla ... durup dururken mi??
Amaru Shady Üye serinaga' Alıntı: Gececi Kardeşler ben kaçar Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:31:18 ---------- Yazıldı @ 03:30:13 ---------- greenmile' Alıntı: Durup dururken yapilir mi bu mallik Genişletmek için tıkla ... bu benim soruma mı cevap??
serinaga' Alıntı: Gececi Kardeşler ben kaçar Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:31:18 ---------- Yazıldı @ 03:30:13 ---------- greenmile' Alıntı: Durup dururken yapilir mi bu mallik Genişletmek için tıkla ... bu benim soruma mı cevap??
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: Durup dururken yapilir mi bu mallik Genişletmek için tıkla ... senden neden özür diledi ki ??
greenmile' Alıntı: Durup dururken yapilir mi bu mallik Genişletmek için tıkla ... senden neden özür diledi ki ??
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: Azizim cevap ver. Durup dururken mi gitti?? Genişletmek için tıkla ... ben bu gün hiç görmedim ki üstada demiş özür dilerim abi ben gidiyorum demiş gitmiş....
Pondusss' Alıntı: Azizim cevap ver. Durup dururken mi gitti?? Genişletmek için tıkla ... ben bu gün hiç görmedim ki üstada demiş özür dilerim abi ben gidiyorum demiş gitmiş....
greenmile Üye Pondusss' Alıntı: ----------Eklendi @ 03:31:18 ---------- Yazıldı @ 03:30:13 ---------- bu benim soruma mı cevap?? Genişletmek için tıkla ... Ben baska bir konuyu diyorum malligi yapanda benim..siz neyi diyosunuz onuru mu?
Pondusss' Alıntı: ----------Eklendi @ 03:31:18 ---------- Yazıldı @ 03:30:13 ---------- bu benim soruma mı cevap?? Genişletmek için tıkla ... Ben baska bir konuyu diyorum malligi yapanda benim..siz neyi diyosunuz onuru mu?
Amaru Shady Üye greenmile' Alıntı: Ben baska bir konuyu diyorum malligi yapanda benim..siz neyi diyosunuz onuru mu? Genişletmek için tıkla ... evet. ----------Eklendi @ 03:35:32 ---------- Yazıldı @ 03:35:14 ---------- Üzüldüm azizim ----------Eklendi @ 03:38:31 ---------- Yazıldı @ 03:35:32 ----------
greenmile' Alıntı: Ben baska bir konuyu diyorum malligi yapanda benim..siz neyi diyosunuz onuru mu? Genişletmek için tıkla ... evet. ----------Eklendi @ 03:35:32 ---------- Yazıldı @ 03:35:14 ---------- Üzüldüm azizim ----------Eklendi @ 03:38:31 ---------- Yazıldı @ 03:35:32 ----------
greenmile Üye Bazi problemleri vardi benden ozur dilemesinin pek cok sebebi olabilir ama umarim ki dogruyu yapiyordur
Bazi problemleri vardi benden ozur dilemesinin pek cok sebebi olabilir ama umarim ki dogruyu yapiyordur