tamam sımdı bakma bıde geliyo 3 kardeş desene :d:
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Tuba_erva' Alıntı: tamam sımdı bakma bıde Genişletmek için tıkla ... geliyo 3 kardeş desene
Tuba.Erva Üye sevıyorum kız seni ----------Eklendi @ 01:43:47 ---------- Yazıldı @ 01:43:27 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: geliyo 3 kardeş desene Genişletmek için tıkla ... esprıyı anlamadı bosver
sevıyorum kız seni ----------Eklendi @ 01:43:47 ---------- Yazıldı @ 01:43:27 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: geliyo 3 kardeş desene Genişletmek için tıkla ... esprıyı anlamadı bosver
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Tuba_erva' Alıntı: sevıyorum kız seni----------Eklendi @ 01:43:47 ---------- Yazıldı @ 01:43:27 ----------esprıyı anlamadı bosver Genişletmek için tıkla ...
Tuba_erva' Alıntı: sevıyorum kız seni----------Eklendi @ 01:43:47 ---------- Yazıldı @ 01:43:27 ----------esprıyı anlamadı bosver Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Tuba_erva' Alıntı: sevıyorum kız seni----------Eklendi @ 01:43:47 ---------- Yazıldı @ 01:43:27 ----------esprıyı anlamadı bosver Genişletmek için tıkla ... şakasi bile HOŞ değil
Tuba_erva' Alıntı: sevıyorum kız seni----------Eklendi @ 01:43:47 ---------- Yazıldı @ 01:43:27 ----------esprıyı anlamadı bosver Genişletmek için tıkla ... şakasi bile HOŞ değil
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: hepinize iyi geceler ortam banagöre değil Genişletmek için tıkla ... neden sanada
Şehriyar Üye Bluetoooth' Alıntı: allah şükür sonunda girebildim. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin eray
Tuba.Erva Üye Bluetoooth' Alıntı: allah şükür sonunda girebildim. Genişletmek için tıkla ... şükür hosgeldın eray