:ehe
'Lorelai Üye 'TUĞ'' Alıntı: ne yapıtında cadı diyorlar sana ----------Eklendi @ 00:40:00 ---------- Yazıldı @ 00:38:44 ---------- gene ne fesatliklar çeviriyorsun bakalım Genişletmek için tıkla ... O özel mesaj atıyor , ben profilden konuşurum, özel mesaj istemem diye inatlaştım diye cadıya çıktı adım
'TUĞ'' Alıntı: ne yapıtında cadı diyorlar sana ----------Eklendi @ 00:40:00 ---------- Yazıldı @ 00:38:44 ---------- gene ne fesatliklar çeviriyorsun bakalım Genişletmek için tıkla ... O özel mesaj atıyor , ben profilden konuşurum, özel mesaj istemem diye inatlaştım diye cadıya çıktı adım
Elektr0 Üye 'Lorelai' Alıntı: Bana cadı diyor Hiç değilim aslında Genişletmek için tıkla ... duygu somürüsü hııı
Amaru Shady Üye 'Lorelai' Alıntı: O özel mesaj atıyor , ben profilden konuşurum, özel mesaj istemem diye inatlaştım diye cadıya çıktı adım Genişletmek için tıkla ...
'Lorelai' Alıntı: O özel mesaj atıyor , ben profilden konuşurum, özel mesaj istemem diye inatlaştım diye cadıya çıktı adım Genişletmek için tıkla ...
'Lorelai Üye Elektr0' Alıntı: duygu somürüsü hııı Genişletmek için tıkla ... Ya bi git Benim duygu sömürüsüne ihtiyacım yok
Elektr0' Alıntı: duygu somürüsü hııı Genişletmek için tıkla ... Ya bi git Benim duygu sömürüsüne ihtiyacım yok
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: gene ne fesatliklar çeviriyorsun bakalım Genişletmek için tıkla ... aşk olsun abi ben öle bi insanmıyım ( leyla ve mecnun )
'TUĞ'' Alıntı: gene ne fesatliklar çeviriyorsun bakalım Genişletmek için tıkla ... aşk olsun abi ben öle bi insanmıyım ( leyla ve mecnun )
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'Lorelai' Alıntı: O özel mesaj atıyor , ben profilden konuşurum, özel mesaj istemem diye inatlaştım diye cadıya çıktı adım Genişletmek için tıkla ... adam fesat :
'Lorelai' Alıntı: O özel mesaj atıyor , ben profilden konuşurum, özel mesaj istemem diye inatlaştım diye cadıya çıktı adım Genişletmek için tıkla ... adam fesat :
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'Patron' Alıntı: hoşbuldum ama gidiyorum cıdden yorgunum.size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... güle güle patron
'Patron' Alıntı: hoşbuldum ama gidiyorum cıdden yorgunum.size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... güle güle patron
Elektr0 Üye 'Lorelai' Alıntı: Ya bi git Benim duygu sömürüsüne ihtiyacım yok Genişletmek için tıkla ... tabi tabi gördük daha yeni ----------Eklendi @ 00:46:13 ---------- Yazıldı @ 00:45:09 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: adam fesat : Genişletmek için tıkla ... bu arada dondurmayı unut sen kız gitmiş ... !!!
'Lorelai' Alıntı: Ya bi git Benim duygu sömürüsüne ihtiyacım yok Genişletmek için tıkla ... tabi tabi gördük daha yeni ----------Eklendi @ 00:46:13 ---------- Yazıldı @ 00:45:09 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: adam fesat : Genişletmek için tıkla ... bu arada dondurmayı unut sen kız gitmiş ... !!!
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: aşk olsun abi ben öle bi insanmıyım ( leyla ve mecnun ) Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: tabi tabi gördük daha yeni ----------Eklendi @ 00:46:13 ---------- Yazıldı @ 00:45:09 ---------- bu arada dondurmayı unut sen kız gitmiş ... !!! Genişletmek için tıkla ... senin gevşekliğinden ben ne yapayım
Elektr0' Alıntı: tabi tabi gördük daha yeni ----------Eklendi @ 00:46:13 ---------- Yazıldı @ 00:45:09 ---------- bu arada dondurmayı unut sen kız gitmiş ... !!! Genişletmek için tıkla ... senin gevşekliğinden ben ne yapayım
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: senin gevşekliğinden ben ne yapayım Genişletmek için tıkla ... hayırLısı olsun abi ne yapalım
'TUĞ'' Alıntı: senin gevşekliğinden ben ne yapayım Genişletmek için tıkla ... hayırLısı olsun abi ne yapalım