greenmile
Üye
Estafurullah kardesim zevk meselesi bakiyeden dusunce hosuna gider falan.dnıe salakmiyim ben ya![]()
Estafurullah kardesim zevk meselesi bakiyeden dusunce hosuna gider falan.dnıe salakmiyim ben ya![]()
hoşçakal binbaşı![]()
fu®kan 
saol sanadauykum geldi komşu kızı da sağolsun yoğun isteği üzerine uyumayı düşünüyorum hepinize iyi sabahlamalar iyi muhabbetler dilerim kavga etmeyin![]()

hahaha.Dnıe salakmiyim ben ya![]()
Gitmemistim ki soyleyecek son sozum vardi.dkovmadm benn.tercihi sana biraktm.d bak gönlun kalmski bi seslendm geldn konuya.arkada kalms gözun.d
sesli guldum o nasl zevk.dEstafurullah kardesim zevk meselesi bakiyeden dusunce hosuna gider falan.d
tabi tabi.dGitmemistim ki soyleyecek son sozum vardi.d
Olamazi cok zenginse falan.dsesli guldum o nasl zevk.d
efendim şabanfu®kan
![]()

bagirmadm.dTamamda neden bagirdin simdi bana
Oyleki burdayim dimi.dtabi tabi.d
Hissettim ama.dbagirmadm.d
bence uyku basina vurdu.dOlamazi cok zenginse falan.d
cok hassassn.dOyleki burdayim dimi.d----------Eklendi @ 04:29:18 ---------- Yazıldı @ 04:28:51 ---------- Hissettim ama.d
Aksine hic uykum yok birazdan benimkiyle konusur,sora uyuyabilirsem uyurm.dbence uyku basina vurdu.d
Biraz oyleyimdir.dbence uyku basina vurdu.d----------Eklendi @ 04:29:52 ---------- Yazıldı @ 04:29:24 ----------[/SIkiriZE] cok hassassn.d
Iyi gecelerHerkeze lütfullahtan çay. Hesap yine onaben gidiyorum hepinize
![]()

gelir gelir.en azndan tek degilsn.sevgln var hc uykun gelmese de knsrsnz dedgn gbi.dAksine hic uykum yok birazdan benimkiyle konusur,sora uyuyabilirsem uyurm.d----------Eklendi @ 04:31:02 ---------- Yazıldı @ 04:30:27 ----------Biraz oyleyimdir.d
iyi gecelerHerkeze lütfullahtan çay. Hesap yine onaben gidiyorum hepinize
![]()

Napiyon der kaparim .dgelir gelir.en azndan tek degilsn.sevgln var hc uykun gelmese de knsrsnz dedgn gbi.d----------Eklendi @ 04:34:11 ---------- Yazıldı @ 04:33:40 ---------- iyi geceler![]()
ne guzel bi iletismnz var.dNapiyon der kaparim .d
Kisn zaten beraberiz gecenin bu vaktinde ne konusayim .dne guzel bi iletismnz var.d