Bluetoooth
Üye
sinirsızkotan varmydi net paketn
sinirsızkotan varmydi net paketn
o zaman kontör gitmemesi çok normal.

Tamam tuba haklisn.dben kovmadm.secimi sana braktm sadece ne var bunda.d
sanadaben gidiyorum herkese hayırLı Geceler yada sabahLar![]()

sonuc.dTamam tuba haklisn.d
ozamn nye gtsn.d paketten gder.dsinirsız
Sinirsiz takiliyoruzsinirsız

Cocuk paketten gitmesn bakiyemden dussun diyor ne var bundaozamn nye gtsn.d paketten gder.d
He diyip gectim.d bende kovarim elbet bigun.dsanada----------Eklendi @ 04:20:09 ---------- Yazıldı @ 04:19:51 ---------- sonuc.d
Iyi geceleruykum geldi komşu kızı da sağolsun yoğun isteği üzerine uyumayı düşünüyorum hepinize iyi sabahlamalar iyi muhabbetler dilerim kavga etmeyin![]()

noluyo canim hepbır ağıydan gıtmez gıtmez .d

yahu.kntrmden gtmedi niye dye sordubizde paketn varsa gtmez dedikasil bunda ne varCocuk paketten gitmesn bakiyemden dussun diyor ne var bunda
nıe salakmiyim ben yaCocuk paketten gitmesn bakiyemden dussun diyor ne var bunda

Tamamda neden bagirdin simdi banayahu.kntrmden gtmedi niye dye sordubizde paketn varsa gtmez dedikasil bunda ne var
hoşçakal binbaşıuykum geldi komşu kızı da sağolsun yoğun isteği üzerine uyumayı düşünüyorum hepinize iyi sabahlamalar iyi muhabbetler dilerim kavga etmeyin![]()

nıe salakmiyim ben ya![]()

kovmadm benn.tercihi sana biraktm.d bak gönlun kalmski bi seslendm geldn konuya.arkada kalms gözun.dHe diyip gectim.d bende kovarim elbet bigun.d----------Eklendi @ 04:23:24 ---------- Yazıldı @ 04:22:59 ---------- Iyi geceler![]()