Amaru Shady
Üye
muratttt duy ve utan.d

muratttt duy ve utan.d

cevap hakkini ertugrula birakiyorumErtugrul bi ara aynisini nadideye de diyordun.d----------Eklendi @ 03:33:41 ---------- Yazıldı @ 03:33:03 ---------- O herkese diyo tobaa
yapma ya aweaydıBenim babam turkcellin yuzde 60 kar ortagi,senin hat ne
maxicepteki 307. üyeyi buldum..
Avea bizim rakip biliyosun reklamlarda hep bize salliyo trkcell olsa olurdu da.dyapma ya aweaydı
ben görmediğim insana güzel demem şu forumda sor konuştugum kızlara murat bey feyzaya mina ya pınara nadide ablama pelin e hangisine ben çok güzelsin demişim yada oo mesajı bul beni utandır ... bende diyeyim hattaken demişim diye.....cevap hakkini ertugrula birakiyorum
sende mi gördunkatılıyorumfacede gördüm ablamızı
![]()
![]()
: sabah biri daha dyodu.adresm gzli normalde.ama maxiden olanlar var arkadslarmn arkadslarndan bulunuyo galiba
saol bu arada o senin guzellgnmuratt iki etti.d bunu da duy.dTuba bemn sana bisey demedim ya delikanli kiz dedim ne var bundacevap hakkini ertugrula birakiyorum

opera mini bir acaıp ya .d

bence de. Opera mini ile mobil görünüme giremiyorum. Uc browser dene.opera mini bir acaıp ya .d

Avea bizim rakip biliyosun reklamlarda hep bize salliyo trkcell olsa olurdu da.d
sende mi gördun: sabah biri daha dyodu.adresm gzli normalde.ama maxiden olanlar var arkadslarmn arkadslarndan bulunuyo galiba
saol bu arada o senin guzellgnmuratt iki etti.d bunu da duy.d
akif ve oğuzcan ortağımız onlardandır

sakin ol pasamben görmediğim insana güzel demem şu forumda sor konuştugum kızlara murat bey feyzaya mina ya pınara nadide ablama pelin e hangisine ben çok güzelsin demişim yada oo mesajı bul beni utandır ... bende diyeyim hattaken demişim diye.....
canim benm o zaten beni gicik etmek icn soyluyo.d 
beton dedin.dTuba bemn sana bisey demedim ya delikanli kiz dedim ne var bunda![]()
hem de nasılway zenginsiniz hacı siz

haa anladmbaya önceden görmüştüm ben![]()
akif ve oğuzcan ortağımız onlardandır
![]()
![]()