Tuba.Erva
Üye
abla hemen bir tansiyonunu felan ölç durduk yere gitmesin üstad![]()
:abla hemen bir tansiyonunu felan ölç durduk yere gitmesin üstad![]()
:ben oo gün neredeydim yaaunutulurmu en cok hit alan benm konumdu telefon bolumunde 3ay surdu secmem:

tuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti
erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniz
tuba kız ismi zaten birleşince
ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok![]()

alinmam.erva er gbi guclu kiz demek.tuba cennette bi agacn ismi.bayanimtuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniztuba kız ismi zaten birleşince ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok![]()

Sevabina 20 lira verecektim cvp vermedin kardes kaybwttintuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniztuba kız ismi zaten birleşince ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok![]()
bağyan ootuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti
erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniz
tuba kız ismi zaten birleşince
ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok![]()

unutulurmu en cok hit alan benm konumdu telefon bolumunde 3ay surdu secmem:

Bildigin beton .d hayat bilgisindeki gibialinmam.erva er gbi guclu kiz demek.tuba cennette bi agacn ismi.bayanim![]()
daha cinsiyeti belli olmadan once dusunmuslerdir ismi annesi tuba demistir babasi erva koycam demistir kavga etmislerdir en sonunda ikisini de koyalim demislerdirtuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniztuba kız ismi zaten birleşince ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok![]()

kanka cvp atSevabina 20 lira verecektim cvp vermedin kardes kaybwttin
sana bulurum o konuyu hortlatrm sabah.d cep telefonu genel.bana telefon tavsiye edeck varmi baslikli en cok yazilan konu.dben oo gün neredeydim yaa![]()
merakliydm zatenIstemez kalsin.d
:kanka oldukanka cvp at

Bildigin beton .d hayat bilgisindeki gibi

merak ettim valla ... iyi olur bende telefon tavsiyesinde bulunurumsana bulurum o konuyu hortlatrm sabah.d cep telefonu genel.bana telefon tavsiye edeck varmi baslikli en cok yazilan konu.d

Meraklisin tabii.d.dsana bulurum o konuyu hortlatrm sabah.d cep telefonu genel.bana telefon tavsiye edeck varmi baslikli en cok yazilan konu.d----------Eklendi @ 03:28:05 ---------- Yazıldı @ 03:27:20 ---------- merakliydm zaten:
konusma sensin beton./ertugrul betona benziyomuyum hc sen gordun beniBildigin beton .d hayat bilgisindeki gibi
:çok havaya girme. Seninkinden daha fazla cevaplı konum var benim orda.sana bulurum o konuyu hortlatrm sabah.d cep telefonu genel.bana telefon tavsiye edeck varmi baslikli en cok yazilan konu.d----------Eklendi @ 03:28:05 ---------- Yazıldı @ 03:27:20 ---------- merakliydm zaten:
alırım anahtarını