Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jigsaw_54

Üye
tuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti
erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniz
tuba kız ismi zaten birleşince
ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok :)

haha :D :ehe :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniztuba kız ismi zaten birleşince ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok :)
alinmam.erva er gbi guclu kiz demek.tuba cennette bi agacn ismi.bayanim:)

greenmile

greenmile

Üye
tuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniztuba kız ismi zaten birleşince ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok :)
Sevabina 20 lira verecektim cvp vermedin kardes kaybwttin

Elektr0

Elektr0

Üye
tuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti
erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniz
tuba kız ismi zaten birleşince
ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok :)
bağyan oo :D :d::ehe:kop::islik

Şehriyar

Şehriyar

Üye
daha cinsiyeti belli olmadan once dusunmuslerdir ismi annesi tuba demistir babasi erva koycam demistir kavga etmislerdir en sonunda ikisini de koyalim demislerdir :ehe

Elektr0

Elektr0

Üye
sana bulurum o konuyu hortlatrm sabah.d cep telefonu genel.bana telefon tavsiye edeck varmi baslikli en cok yazilan konu.d
merak ettim valla ... iyi olur bende telefon tavsiyesinde bulunurum :islik:d:

greenmile

greenmile

Üye
sana bulurum o konuyu hortlatrm sabah.d cep telefonu genel.bana telefon tavsiye edeck varmi baslikli en cok yazilan konu.d----------Eklendi @ 03:28:05 ---------- Yazıldı @ 03:27:20 ---------- merakliydm zaten:ehe:
Meraklisin tabii.d.d

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
tekrar selam

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sana bulurum o konuyu hortlatrm sabah.d cep telefonu genel.bana telefon tavsiye edeck varmi baslikli en cok yazilan konu.d----------Eklendi @ 03:28:05 ---------- Yazıldı @ 03:27:20 ---------- merakliydm zaten:ehe:
çok havaya girme. Seninkinden daha fazla cevaplı konum var benim orda. :D alırım anahtarını :)

enkazcı

Üye
as :)

Üst Alt