Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
vaaay ayfon iste :) benim telefonda pc de acmiyo mobil temasini beyaz ekranda kaliyo :)
hahahaha.d.ddeli yaa benim tel c5-03 .donu makarasina yazmstm.hatta sonunda farkettysen iphone.d bu var.tel alcam konu acmsm maxide.cocugun biride sunu yazdi .ya iphonen varms ya napcan baska.biride erva o d olan son cikani mi yazmsti.dc5-03 telim ama degsmedm makarasina duruyo.hosuma gidiyo:)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Eray opera mini ücretli değil. Ama internet paketin yoksa data ücreti alınır. :oke:

enkazcı

Üye
biri bana tl yollarmı nolur çok ihtiyacım war

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hahahaha.d.ddeli yaa benim tel c5-03 .donu makarasina yazmstm.hatta sonunda farkettysen iphone.d bu var.tel alcam konu acmsm maxide.cocugun biride sunu yazdi .ya iphonen varms ya napcan baska.biride erva o d olan son cikani mi yazmsti.dc5-03 telim ama degsmedm makarasina duruyo.hosuma gidiyo:)
o konuyu dün gibi hatırlıyorum. Pembe telefonlar falan vardı.:D Iphone'un var diyeni bile hatırlıyorum. :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hmmm .d vay anasini beee androidin nokia ya yenildigi an :D

enkazcı

Üye
nolur biri bi 5 lik atarmı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bende zaten 3 4 lira var. Sen bana 5 lira At Mesaj paketi alayım :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Elektr0

enkazcı

Üye
bnde onun için istiyorum ya :)

jigsaw_54

Üye
öhöm öhöm tekrar buradayım :D

enkazcı

Üye
tuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti
erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniz
tuba kız ismi zaten birleşince
ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok :)

Üst Alt