tuba kiskanma bu kadar.d :d: :d:
Şehriyar Üye Tuba_erva' Alıntı: bende mobıle geceyım ama hala murattan hızlı yazabılırım .d Genişletmek için tıkla ... abla iphone da mobil temasi nasil calisiyo mu? mobile light olan degil bak mobile olan
Tuba_erva' Alıntı: bende mobıle geceyım ama hala murattan hızlı yazabılırım .d Genişletmek için tıkla ... abla iphone da mobil temasi nasil calisiyo mu? mobile light olan degil bak mobile olan
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: Nasılsın azizim Genişletmek için tıkla ... Allah'a çok şükür bayram yüzüne yorulduk arada kılmadıgım namazlarda var Allah'a çok şükür sizler nasılsınız .
Pondusss' Alıntı: Nasılsın azizim Genişletmek için tıkla ... Allah'a çok şükür bayram yüzüne yorulduk arada kılmadıgım namazlarda var Allah'a çok şükür sizler nasılsınız .
Amaru Shady Üye Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir)PondusssElektr0+saka®yalı_54+Sehriyar+greenmileBluetoooth+
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir)PondusssElektr0+saka®yalı_54+Sehriyar+greenmileBluetoooth+
Elektr0 Üye saka®yalı_54' Alıntı: helall sen farkettin konumu senin açmanı istiyorum bakalım kim farkedicek diye bekliyordum Genişletmek için tıkla ... olur ben açayım ----------Eklendi @ 02:59:37 ---------- Yazıldı @ 02:59:10 ---------- enkazcı' Alıntı: sa agalar Genişletmek için tıkla ... as hoş geldin
saka®yalı_54' Alıntı: helall sen farkettin konumu senin açmanı istiyorum bakalım kim farkedicek diye bekliyordum Genişletmek için tıkla ... olur ben açayım ----------Eklendi @ 02:59:37 ---------- Yazıldı @ 02:59:10 ---------- enkazcı' Alıntı: sa agalar Genişletmek için tıkla ... as hoş geldin
Şehriyar Üye saka®yalı_54' Alıntı: helall sen farkettin konumu senin açmanı istiyorum bakalım kim farkedicek diye bekliyordum Genişletmek için tıkla ... eray ben cok dikkatliyimdir mobil olmasam kesin farkederdim
saka®yalı_54' Alıntı: helall sen farkettin konumu senin açmanı istiyorum bakalım kim farkedicek diye bekliyordum Genişletmek için tıkla ... eray ben cok dikkatliyimdir mobil olmasam kesin farkederdim
Amaru Shady Üye saka®yalı_54' Alıntı: helall sen farkettin konumu senin açmanı istiyorum bakalım kim farkedicek diye bekliyordum Genişletmek için tıkla ... orda dur ben saatler önce fark ettim
saka®yalı_54' Alıntı: helall sen farkettin konumu senin açmanı istiyorum bakalım kim farkedicek diye bekliyordum Genişletmek için tıkla ... orda dur ben saatler önce fark ettim
jigsaw_54 Üye Elektr0' Alıntı: olur ben açayım ----------Eklendi @ 02:59:37 ---------- Yazıldı @ 02:59:10 ---------- as hoş geldin Genişletmek için tıkla ... geri sayım yapalım için son 9
Elektr0' Alıntı: olur ben açayım ----------Eklendi @ 02:59:37 ---------- Yazıldı @ 02:59:10 ---------- as hoş geldin Genişletmek için tıkla ... geri sayım yapalım için son 9
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: tuba kiskanma bu kadar.d Genişletmek için tıkla ... cok kiskaniyorum .((
Tuba.Erva Üye Sehriyar' Alıntı: abla iphone da mobil temasi nasil calisiyo mu? mobile light olan degil bak mobile olan Genişletmek için tıkla ... dur bakem.
Sehriyar' Alıntı: abla iphone da mobil temasi nasil calisiyo mu? mobile light olan degil bak mobile olan Genişletmek için tıkla ... dur bakem.
jigsaw_54 Üye Sehriyar' Alıntı: eray ben cok dikkatliyimdir mobil olmasam kesin farkederdim Genişletmek için tıkla ... orasını bilemicem Pondusss' Alıntı: orda dur ben saatler önce fark ettim Genişletmek için tıkla ... valla ben bilmem söleseydin ozaman yapcak bişi yok için son 8
Sehriyar' Alıntı: eray ben cok dikkatliyimdir mobil olmasam kesin farkederdim Genişletmek için tıkla ... orasını bilemicem Pondusss' Alıntı: orda dur ben saatler önce fark ettim Genişletmek için tıkla ... valla ben bilmem söleseydin ozaman yapcak bişi yok için son 8
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: eray ben cok dikkatliyimdir mobil olmasam kesin farkederdim Genişletmek için tıkla ... mobil girebiliyor musun??
Sehriyar' Alıntı: eray ben cok dikkatliyimdir mobil olmasam kesin farkederdim Genişletmek için tıkla ... mobil girebiliyor musun??
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: mobil girebiliyor musun?? Genişletmek için tıkla ... evet giriyorum pc gorumundeyken sol alttan tema secme yerine tikla mobile light i sec ordan gir o calisiyo
Pondusss' Alıntı: mobil girebiliyor musun?? Genişletmek için tıkla ... evet giriyorum pc gorumundeyken sol alttan tema secme yerine tikla mobile light i sec ordan gir o calisiyo