yoklama mı yapıyoruz :D
Amaru Shady Üye 'Enver'' Alıntı: burdayım----------Eklendi @ 02:07:09 ---------- Yazıldı @ 02:06:53 ----------iyilik sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim. yani galiba ----------Eklendi @ 02:12:07 ---------- Yazıldı @ 02:11:21 ---------- neden herkez susuyor??
'Enver'' Alıntı: burdayım----------Eklendi @ 02:07:09 ---------- Yazıldı @ 02:06:53 ----------iyilik sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim. yani galiba ----------Eklendi @ 02:12:07 ---------- Yazıldı @ 02:11:21 ---------- neden herkez susuyor??
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: s.a hayırLı geceler gececiler... Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 2 misafir) 'Enver' Pondusss Sehriyar+ saka®yalı_54 nerde bu millet
Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 2 misafir) 'Enver' Pondusss Sehriyar+ saka®yalı_54 nerde bu millet
Şehriyar Üye bende burdaydım ama gidiyorum canım sıkıldı ya konuşmuyo kimse.. Haaaadi iyi uykular herkese
greenmile Üye moralim çok bozuk kendimi Fenerbahçe gibi hissediyorum,hak ettiğim ayın üyeliği elimden alınmış ühühühühü
moralim çok bozuk kendimi Fenerbahçe gibi hissediyorum,hak ettiğim ayın üyeliği elimden alınmış ühühühühü
Kingmortall Üye Mareşal' Alıntı: Selamın Aleyküm Gececiler Geceniz Mübarek Muhabbetiniz Hoş Vede Bol Olsun Genişletmek için tıkla ... eyw saol
Mareşal' Alıntı: Selamın Aleyküm Gececiler Geceniz Mübarek Muhabbetiniz Hoş Vede Bol Olsun Genişletmek için tıkla ... eyw saol
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: hoşbulduk abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağol sen nasılsın
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: iyiyim sağol sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... abiim uçacak gibiyim valla yaa
greenmile' Alıntı: iyiyim sağol sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... abiim uçacak gibiyim valla yaa
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: abiim uçacak gibiyim valla yaa Genişletmek için tıkla ... hee anladım sevinim bak
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: hee anladım sevinim bak Genişletmek için tıkla ... sağolasın abim ----------Eklendi @ 02:42:29 ---------- Yazıldı @ 02:39:08 ---------- Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 2 misafir) Mareşal greenmile+ Elektr0+ 'Enver'+ saka®yalı_54
greenmile' Alıntı: hee anladım sevinim bak Genişletmek için tıkla ... sağolasın abim ----------Eklendi @ 02:42:29 ---------- Yazıldı @ 02:39:08 ---------- Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 2 misafir) Mareşal greenmile+ Elektr0+ 'Enver'+ saka®yalı_54