anca mı?:hmmm hoşbuldum. Net yavaş ve bir sürü yere yetişmeye çalışınca geç gördüm :(
'Lorelai Üye greenmile' Alıntı: anca mı? hoşbuldum. Genişletmek için tıkla ... Net yavaş ve bir sürü yere yetişmeye çalışınca geç gördüm
greenmile' Alıntı: anca mı? hoşbuldum. Genişletmek için tıkla ... Net yavaş ve bir sürü yere yetişmeye çalışınca geç gördüm
greenmile Üye kingmor' Alıntı: anca mı sözde öyle bişey yok ama Genişletmek için tıkla ... geç oldu manasında ----------Eklendi @ 00:56:11 ---------- Yazıldı @ 00:55:43 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Net yavaş ve bir sürü yere yetişmeye çalışınca geç gördüm Genişletmek için tıkla ... sorun değil şaka yapıyorum
kingmor' Alıntı: anca mı sözde öyle bişey yok ama Genişletmek için tıkla ... geç oldu manasında ----------Eklendi @ 00:56:11 ---------- Yazıldı @ 00:55:43 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Net yavaş ve bir sürü yere yetişmeye çalışınca geç gördüm Genişletmek için tıkla ... sorun değil şaka yapıyorum
Kingmortall Üye Pondusss' Alıntı: greenmile diye biri varmış. Hoşgeldi Genişletmek için tıkla ... ya senin mesaj sayın dikkatimi çekti iyi mesaj kasmışın daha yeni albay oldun ne çabuk 2.000 mesaj yazdın
Pondusss' Alıntı: greenmile diye biri varmış. Hoşgeldi Genişletmek için tıkla ... ya senin mesaj sayın dikkatimi çekti iyi mesaj kasmışın daha yeni albay oldun ne çabuk 2.000 mesaj yazdın
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: sakinim zaten Genişletmek için tıkla ... tamam aksini iddia etmedim
greenmile Üye Pondusss' Alıntı: greenmile diye biri varmış. Hoşgeldi Genişletmek için tıkla ... hoşgördü
Şehriyar Üye kingmor' Alıntı: ya senin mesaj sayın dikkatimi çekti iyi mesaj kasmışın daha yeni albay oldun ne çabuk 2.000 mesaj yazdın Genişletmek için tıkla ... ben biliyorum. Konuyu okuyanları yazınca "bende varım " diye mesaj ata ata kastı
kingmor' Alıntı: ya senin mesaj sayın dikkatimi çekti iyi mesaj kasmışın daha yeni albay oldun ne çabuk 2.000 mesaj yazdın Genişletmek için tıkla ... ben biliyorum. Konuyu okuyanları yazınca "bende varım " diye mesaj ata ata kastı
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: ya senin mesaj sayın dikkatimi çekti iyi mesaj kasmışın daha yeni albay oldun ne çabuk 2.000 mesaj yazdın Genişletmek için tıkla ... 10 gün oldu. hem ben şu an evde değilim. 24 forumdayım. Her saat beni burada görebilirsin. buralarda canım sıkılıyor
kingmor' Alıntı: ya senin mesaj sayın dikkatimi çekti iyi mesaj kasmışın daha yeni albay oldun ne çabuk 2.000 mesaj yazdın Genişletmek için tıkla ... 10 gün oldu. hem ben şu an evde değilim. 24 forumdayım. Her saat beni burada görebilirsin. buralarda canım sıkılıyor
Şehriyar Üye 'Lorelai' Alıntı: Eee millet Daha daha nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok uykum geldi birden sen?
'Lorelai' Alıntı: Eee millet Daha daha nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok uykum geldi birden sen?
.BlueTR Üye Sehriyar' Alıntı: Burak sen o galaxy tab ı al sorarsın ama bana abi nasıl rootlicam bunu diye yardım etmicem işte Genişletmek için tıkla ... ben konulardan bulurum ----------Eklendi @ 01:06:40 ---------- Yazıldı @ 01:05:48 ---------- Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 2 misafir) .BlueTR greenmile+ kimse kalmadımı??
Sehriyar' Alıntı: Burak sen o galaxy tab ı al sorarsın ama bana abi nasıl rootlicam bunu diye yardım etmicem işte Genişletmek için tıkla ... ben konulardan bulurum ----------Eklendi @ 01:06:40 ---------- Yazıldı @ 01:05:48 ---------- Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 2 misafir) .BlueTR greenmile+ kimse kalmadımı??
Kingmortall Üye 'Lorelai' Alıntı: Kalkın meyve bir şey yiyin Sehriyar sen de kalk yüzünü yıka bakayım Genişletmek için tıkla ... meyve yook hocam
'Lorelai' Alıntı: Kalkın meyve bir şey yiyin Sehriyar sen de kalk yüzünü yıka bakayım Genişletmek için tıkla ... meyve yook hocam
.BlueTR Üye Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 3 misafir) .BlueTR 'Lorelai Sehriyar+ Not kabul ediyorum editledim bulun bakayım kim silinmiş
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 3 misafir) .BlueTR 'Lorelai Sehriyar+ Not kabul ediyorum editledim bulun bakayım kim silinmiş
Şehriyar Üye .BlueTR' Alıntı: ben konulardan bulurum Genişletmek için tıkla ... tamam tamam yazdım bunu bi kenara.. Shryr\Desktop\Yeni metin belgesi.txt
.BlueTR' Alıntı: ben konulardan bulurum Genişletmek için tıkla ... tamam tamam yazdım bunu bi kenara.. Shryr\Desktop\Yeni metin belgesi.txt
Amaru Shady Üye 'Lorelai' Alıntı: Kalkın meyve bir şey yiyin Sehriyar sen de kalk yüzünü yıka bakayım Genişletmek için tıkla ... aynı tuba gibi konuştun
'Lorelai' Alıntı: Kalkın meyve bir şey yiyin Sehriyar sen de kalk yüzünü yıka bakayım Genişletmek için tıkla ... aynı tuba gibi konuştun