Elektr0
Üye
len bi sözün lafını yapıyon hemi
senin olsun yaa 
len bi sözün lafını yapıyon hemi
senin olsun yaa 
elektro kızma amaGut nayt ol dI pipIls end bIradIrs end sistIrs

bende varımpnodusss nerde Yav
![]()

evet pelin yok Ondandırçok sakin abi yavv![]()

senin olsun yaa
![]()
neden ağlıyon yaa 
ya tek tek cvp veremıyorum sze.kmse degl maxi sktı canımı kardsm.) ertugrul operada yazlmyo ble igrenc.dger taraycdan yazablyorum yne.dger sıtelerde sorun yok zaten facem acık.tek tek soramadm hatrnzı iyısnz ıns.onur senın adına sevndm yazamasamda cok okudum gelsmelerı murat abini dnle.artk böyle destan seklınde yarım yarım cevaplar verırm sze.)

çok iyiyim ablacım sen nasılsın 

bende operadan giriyorum bi sıkıntı yokya tek tek cvp veremıyorum sze.kmse degl maxi sktı canımı kardsm.) ertugrul operada yazlmyo ble igrenc.dger taraycdan yazablyorum yne.dger sıtelerde sorun yok zaten facem acık.tek tek soramadm hatrnzı iyısnz ıns.onur senın adına sevndm yazamasamda cok okudum gelsmelerı murat abini dnle.artk böyle destan seklınde yarım yarım cevaplar verırm sze.)
sadece telefonun dokunmatiği adamı uyuz dediyor yanlışlıkla hafif bi dokuma yetiyor
:Akif gececılere şunu yazarmsn.d ertugrul hangı duvarı facede kı mı maxıdkı mı.d akıf sen begenmsndr .p maxıyı protesto edyorum mobıl sürüm bakmda.blgsayar görunumune gecsemde cepten yazamıyorumm.ya yazamıyorum aglycm.(
----------Eklendi @ 04:09:51 ---------- Yazıldı @ 04:09:29 ----------
bunu yazan Tuba![]()

ilkokul 4 ten beri ingilizce goruyoruz ne kadar ogrenmisim ingilizceyi onuh test ediyodumelektro kızma ama VAT DİYON GÖZÜM![]()
Akif gececılere şunu yazarmsn.d ertugrul hangı duvarı facede kı mı maxıdkı mı.d akıf sen begenmsndr .p maxıyı protesto edyorum mobıl sürüm bakmda.blgsayar görunumune gecsemde cepten yazamıyorumm.ya yazamıyorum aglycm.(----------Eklendi @ 04:09:51 ---------- Yazıldı @ 04:09:29 ----------bunu yazan Tuba![]()
facede çok takılıyorsa belli Ondandır
evet.furkan sen rizelimısın
test edecek burayımı buldunilkokul 4 ten beri ingilizce goruyoruz ne kadar ogrenmisim ingilizceyi onuh test ediyodum

haçan naber uşağumtekrar Selamevet.
ilkokul 4 ten beri ingilizce goruyoruz ne kadar ogrenmisim ingilizceyi onuh test ediyodum
aman hacı çok iyi ingilizcen 

a's hoşgeldin furkan bizde seni soruyorduktekrar Selamevet.
tekrar Selamevet.

Aynen abla ya Operada bende yazamıyorum ki iştee facede ayrıntılı şekilde belirttim sanaya tek tek cvp veremıyorum sze.kmse degl maxi sktı canımı kardsm.) ertugrul operada yazlmyo ble igrenc.dger taraycdan yazablyorum yne.dger sıtelerde sorun yok zaten facem acık.tek tek soramadm hatrnzı iyısnz ıns.onur senın adına sevndm yazamasamda cok okudum gelsmelerı murat abini dnle.artk böyle destan seklınde yarım yarım cevaplar verırm sze.)

Naber komançerolar![]()

bi sakincasi mi vartest edecek burayımı buldun![]()
vats di pirablim?