Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ya tek tek cvp veremıyorum sze.kmse degl maxi sktı canımı kardsm.) ertugrul operada yazlmyo ble igrenc.dger taraycdan yazablyorum yne.dger sıtelerde sorun yok zaten facem acık.tek tek soramadm hatrnzı iyısnz ıns.onur senın adına sevndm yazamasamda cok okudum gelsmelerı murat abini dnle.artk böyle destan seklınde yarım yarım cevaplar verırm sze.)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Mareşal

Mareşal

Üye

:( neden ağlıyon yaa :züü:

----------Eklendi @ 04:09:08 ---------- Yazıldı @ 04:08:01 ----------

ya tek tek cvp veremıyorum sze.kmse degl maxi sktı canımı kardsm.) ertugrul operada yazlmyo ble igrenc.dger taraycdan yazablyorum yne.dger sıtelerde sorun yok zaten facem acık.tek tek soramadm hatrnzı iyısnz ıns.onur senın adına sevndm yazamasamda cok okudum gelsmelerı murat abini dnle.artk böyle destan seklınde yarım yarım cevaplar verırm sze.)

çok sağol ablacım :):) çok iyiyim ablacım sen nasılsın :)

'Patron

'Patron

Üye
Akif gececılere şunu yazarmsn.d ertugrul hangı duvarı facede kı mı maxıdkı mı.d akıf sen begenmsndr .p maxıyı protesto edyorum mobıl sürüm bakmda.blgsayar görunumune gecsemde cepten yazamıyorumm.ya yazamıyorum aglycm.(

----------Eklendi @ 04:09:51 ---------- Yazıldı @ 04:09:29 ----------

bunu yazan Tuba :D

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bende operadan giriyorum bi sıkıntı yok :) sadece telefonun dokunmatiği adamı uyuz dediyor yanlışlıkla hafif bi dokuma yetiyor :sinir:

Mareşal

Üye
Akif gececılere şunu yazarmsn.d ertugrul hangı duvarı facede kı mı maxıdkı mı.d akıf sen begenmsndr .p maxıyı protesto edyorum mobıl sürüm bakmda.blgsayar görunumune gecsemde cepten yazamıyorumm.ya yazamıyorum aglycm.(

----------Eklendi @ 04:09:51 ---------- Yazıldı @ 04:09:29 ----------

bunu yazan Tuba :D

:ehe :ağlarım::d: :(

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Akif gececılere şunu yazarmsn.d ertugrul hangı duvarı facede kı mı maxıdkı mı.d akıf sen begenmsndr .p maxıyı protesto edyorum mobıl sürüm bakmda.blgsayar görunumune gecsemde cepten yazamıyorumm.ya yazamıyorum aglycm.(----------Eklendi @ 04:09:51 ---------- Yazıldı @ 04:09:29 ----------bunu yazan Tuba :D
:D facede çok takılıyorsa belli Ondandır

'Patron

'Patron

Üye
Naber komançerolar :D

Elektr0

Elektr0

Üye
Aynen abla ya Operada bende yazamıyorum ki iştee facede ayrıntılı şekilde belirttim sana :)

Üst Alt