coldman41
Üye
ben onuda yapamadım ki bir konuşsaydım ses uyumuna bakacaktım bir kız güzel diye sevilmezz ki bilgisinede bakacam bir sınav yapmam lazım ..![]()
testi iste bence

ben onuda yapamadım ki bir konuşsaydım ses uyumuna bakacaktım bir kız güzel diye sevilmezz ki bilgisinede bakacam bir sınav yapmam lazım ..![]()

testi iste bence![]()

ne oldu maxiye yazdığım şey çıkmadı![]()

vat diyon gözüm![]()

selam hoşgelsin abi iyik sen nasılsınselam geçiciler nasılsınız![]()
güle güle sağolasınof ben ckyorum.moralm sıfırn altnda eksi beş.ne guzel muhabbet edsm vardı.sz yapn.beni yanlzlgmla baş başa brakın.(
of ben ckyorum.moralm sıfırn altnda eksi beş.ne guzel muhabbet edsm vardı.sz yapn.beni yanlzlgmla baş başa brakın.(
I can eat ing.
![]()

hoşgeldin abi sen nasılsınselam geçiciler nasılsınız![]()
len bi sözün lafını yapıyon hemi
ooo benim sözüm leeen![]()

abla iyi gecelerde kim sıktı canını yaaof ben ckyorum.moralm sıfırn altnda eksi beş.ne guzel muhabbet edsm vardı.sz yapn.beni yanlzlgmla baş başa brakın.(

hoşbulduk sağolasın idare ediyorselam hoşgelsin abi iyik sen nasılsın
ne olsun bi kaçaktan devam 
bugun benimde oyleydi ya cok acayip konusasim vardi vallaof ben ckyorum.moralm sıfırn altnda eksi beş.ne guzel muhabbet edsm vardı.sz yapn.beni yanlzlgmla baş başa brakın.(
hoşbulduk onur sağolasın seni sormalıyeahhhhoşgeldin abi sen nasılsın len bi sözün lafını yapıyon hemi
abla iyi gecelerde kim sıktı canını yaa
![]()

noldu neden konuşmadınbugun benimde oyleydi ya cok acayip konusasim vardi valla
hoşbulduk onur sağolasın seni sormalı
----------Eklendi @ 04:02:34 ---------- Yazıldı @ 04:01:49 ----------
noldu neden konuşmadın

bugun benimde oyleydi ya cok acayip konusasim vardi valla

ya burası bu gece sakin mi banamı öyle geliyor![]()

bende varımsağolasın abi iyiyim----------Eklendi @ 04:03:56 ---------- Yazıldı @ 04:03:01 ----------len de get uyudun demi
----------Eklendi @ 04:04:34 ---------- Yazıldı @ 04:03:56 ----------Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir)
pnodusss nerde Yav