anladım zaten sen böle değildin takma kafana boşverr birgün beni bile hatırlamazsınız
normalde takılmam böyle şeylere ama takılasım geldi birdenşu anaokulu terk çocuk bozdu sinirlerimi iyi değilim ben bugün :d
gerçi bazılarınızın kAbusu olcam ama olsun çabuk unutuluruzz..

ben de varımŞu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir)

ben de varım![]()

unutmam ben senianladım zaten sen böle değildin takma kafana boşverr birgün beni bile hatırlamazsınızgerçi bazılarınızın kAbusu olcam ama olsun çabuk unutuluruzz..
![]()

sendemi Aşıksın burakıyıyım yasamaya calısıyoz. Sagolasın abi![]()

ben daha yeniyem aziz pirim 2010da üye olduğuma bakma sen ...ben ezberledim çoğunu![]()

yokmusun dedık![]()

Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir)

unutmam ben seni![]()

mavi mavi masmavigozlerı boncuk mavibır gordum asık oldumbu gelen kımın yari ?Yok abi benim askla ısım olmazsendemi Aşıksın burak![]()

ben de varım![]()

ben de 2009 görünüyor ama 5 ay önce başladım. 2 ay önce yavaş yavaş yazmaya başladım. 1 aydır çıkmıyorumben daha yeniyem aziz pirim 2010da üye olduğuma bakma sen ...![]()

abla şu çocuktan bi farkım yok ya bi ben arkadaşın değilim![]()

ablası bak şuna bak bak kim kıyabilir ki 
ben de 2009 görünüyor ama 5 ay önce başladım. 2 ay önce yavaş yavaş yazmaya başladım. 1 aydır çıkmıyorum![]()

bizimde ask la işimiz yok burak yani bizim ki Aşkmavi mavi masmavigozlerı boncuk mavibır gordum asık oldumbu gelen kımın yari ?Yok abi benim askla ısım olmaz![]()

ş ile 

büyük konuşuyorsunmavi mavi masmavigozlerı boncuk mavibır gordum asık oldumbu gelen kımın yari ?Yok abi benim askla ısım olmaz![]()