o değil. Onla konuşuyorsun dedin ya. Ben şöyle anladım. :aşık olmuşsun furkanla konuşuyorsunaziz pirim dedik hakaretmi oluyor bu
şıan kendimi çok yalnız hissettim var ya![]()
şıan kendimi çok yalnız hissettim var ya![]()

gitti ya oniyeee

konuş diyorum işte daha ne deyim konuşmazsan mecnun gibi dolanırsın öylebiliyorum abi olmazda ne yapacam bilmiyorum ki Pfff![]()

niyeee

Greenmile foklarda yalnızmış. Diyolar
fazlaca fransız kaldım
----------Eklendi @ 04:24:46 ---------- Yazıldı @ 04:24:18 ----------
o foku alırım sonrası malum

murat abi hic takmaGreenmile foklarda yalnýzmýþ. Diyolar
hocam burası bize göre farklı yaa ben onun arkasında gezersem kendime yakıştıramıyorum ki bilmiyorum ya zibidi gibi hissederim kendimi EndüsTri meslek lisesindeyiz 1 tane kız yokku okulda herkez ticaretin çıkışına giderdi ben evin yoluna düşerdim 3 kilometree yürüdüm ... kızla lisede hiç alakam olmadı 4 sene az degil.. üniversitede zaten bakmam abiyaa çok sinir bozucu insanlar var + üniversite köyümün dibinde aboww laf çıkarmazlar daha başka şeylerde yaparlar..daha kararlıydım akserden sonra iş güç bulduktan sonra idi kız işleri ama olmadı işte gördüm bir keree şimdi durumlar değişti aniden oldu beklemiyordum bende kendimden böle bir şey kafam karışık cesaret 0 şuan için tişört alıyozz .. hayırLısı olsun ...
öyle yapınca kızın hakkını yemiyorsun aksine kıza hak katıyorsun helaldir devam![]()
oda değil senin mesajını alıntı yaparak abi demiş bende onu diyorumo değil. Onla konuşuyorsun dedin ya. Ben şöyle anladım. :aşık olmuşsun furkanla konuşuyorsun![]()

fazlaca fransız kaldım
----------Eklendi @ 04:24:46 ---------- Yazıldı @ 04:24:18 ----------
o foku alırım sonrası malum
ne arıyon la sen burdamurat abi hic takmayarin bittin olum sen

Alırsın bencede.lan varya ne haliniz varsa görün.