Şehriyar
Üye
ben kaçtım![]()
daha yeni geldiydin yav nereye

ben kaçtım![]()

a.s hoşgeldin
sağolasın ert ama neden gala kızla konuşmuyorsun

gel gel dalga geçıyoruzhala burda mı bu

hala burda mı bu

duydunmuuu
yürü yürü kaçırma
Sehrıyar sen eskısehırdesın kankı ıst olsan buyur gel yuzume sov dicektim yemin ederim.
aahhh nerde ooo günlerr bir bu konu Moderatör ü gelsee yeterrr yaniii ... Pşştt bu konu Moderatörüü gelebilir misinizz acabaa sess verrrr seeess ver birrr işaaret veerrr HACIadminlerden biri olabilir mi
![]()

takip et evine kadarAbi ya çalışıor defacto'da işini bırakamaz ki ordan başka bir yerde de göremem ki bir yere çagırsam oda gelmezz... bittim ben yaa OFF kapalı On Açık anahtar gibi oldum OFF On, On OFF![]()
sonra ev adresine göre ev/cep telefonunu bulursun. 
arkadaslar kendı alanında oynasın yne sorun edıyosunuz nasılsa şikayet msjlarına bakcak bırısı
siz muhabbetınıze bakın.))

kanki naber yaSehrıyar sen eskısehırdesın kankı ıst olsan buyur gel yuzume sov dicektim yemin ederim.
ha şimdi anladım ama en azından bi konuşmayı dene yani gidip gelip tişört olmakla olmazkiAbi ya çalışıor defacto'da işini bırakamaz ki ordan başka bir yerde de göremem ki bir yere çagırsam oda gelmezz... bittim ben yaa OFF kapalı On Açık anahtar gibi oldum OFF On, On OFF![]()
Sehrıyar sen eskısehırdesın kankı ıst olsan buyur gel yuzume sov dicektim yemin ederim.
Eskişehirde olsan bende sende sövecek yüz bırakmazdım yemin ederim.

bu avatarda mı karar kıldın abla
doğru diyosun boşverelim abisiyle konuşsun o öyle kendi kendine![]()
yok abi ben yapmam öle şeyler sonra kızın adı çıkıyor felan giremem oo işleree Kul hakkı yiyemem...takip et evine kadarsonra ev adresine göre ev/cep telefonunu bulursun.
![]()
acımı toprağa gömer Sularım Aziz pirimkalsın Abla yaa bu güzel olduaynen pek bı havalı durdu
kalsın mı .)
forumhepsi.com terkBanlamayın benı ha şaka şakadır.favori forumumdanda banlandım zaten![]()
Banlamayýn bený ha þaka þakadýr.favori forumumdanda banlandým zaten![]()