greenmile
Üye
oyle bi cocuk vardi 3sene once 1forumda tanidgm hatta ne 3 senesi lisedeydm ben: o geldi aklima
iyide napayım

oyle bi cocuk vardi 3sene once 1forumda tanidgm hatta ne 3 senesi lisedeydm ben: o geldi aklima

Nesandın B) son 3 günüm
ayın üyesi diye kıyak yapmışlardır panpa .D

aynen kankı almıyolar biziYaw buranın muhabettıde acayıp mudahıl olamadık azizim.
Eğer birgün beni görürsen ve çirkinsin dersen , evet![]()
çirkinsin çirkinsin
rüyalarına gircek bak bu yazı her tarafta yankılancak görcen çirkinsin çirkinsin diye 
Çok gıcık bir durumiyide napayım![]()

aklima geldi niki oyduiyide napayım![]()
: bak smdi sen gt platonk bi kizi sev.24 saat agla zrla kizi ikna et kandir.snra ortadan kaybol sen.meger sevgilisi varms.kiz reddettgi icn ugrasms.yaa sana niye anlattm onuda bilmiyorum ben.paklima geldi niki oydu: bak smdi sen gt platonk bi kizi sev.24 saat agla zrla kizi ikna et kandir.snra ortadan kaybol sen.meger sevgilisi varms.kiz reddettgi icn ugrasms.yaa sana niye anlattm onuda bilmiyorum ben.p

Çok gıcık bir durum![]()

neyse sahur yapaym gelcem.murat sende nefes al biraz:

hadi afiyet olsun
efendimAziz Pirim ??
yook be cocuk kardesm yasindaydi.D kiz bana ulasti cocuga ulasamaynca .frlamamin tekiyms megero kız sen miydin![]()
:selam gececiler nasılsınız

selam gececiler nasılsınız
selam gececiler nasılsınız
yook be cocuk kardesm yasindaydi.D kiz bana ulasti cocuga ulasamaynca .frlamamin tekiyms meger:
4 olmadan ezan okunuyo burda.saolbu saatte sahur mu olurhadi afiyet olsun
![]()

Hiiiiii çok korkunçhe iyi o zaman şuan desem sorun olmazçirkinsin çirkinsin
rüyalarına gircek bak bu yazı her tarafta yankılancak görcen çirkinsin çirkinsin diye
![]()