ne oluyor burda :D canim hosgeldinn
Mareşal Üye Bluetoooth' Alıntı: konu açmıştım Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim görmedim kusura bakma
Şehriyar Üye Mareşal' Alıntı: Binbaşı oldum kimse takmadı beni Genişletmek için tıkla ... aa gormedim ki kardes mobildeyim ya gorsem kutlamazmiyim benim kutlama konumu acan sensin..
Mareşal' Alıntı: Binbaşı oldum kimse takmadı beni Genişletmek için tıkla ... aa gormedim ki kardes mobildeyim ya gorsem kutlamazmiyim benim kutlama konumu acan sensin..
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: aa gormedim ki kardes mobildeyim ya gorsem kutlamazmiyim benim kutlama konumu acan sensin.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim kardeşim şaka yaptım yavv ----------Eklendi @ 01:27:50 ---------- Yazıldı @ 01:27:34 ---------- Bluetoooth' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Sehriyar' Alıntı: aa gormedim ki kardes mobildeyim ya gorsem kutlamazmiyim benim kutlama konumu acan sensin.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim kardeşim şaka yaptım yavv ----------Eklendi @ 01:27:50 ---------- Yazıldı @ 01:27:34 ---------- Bluetoooth' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: bana bayramlık alsana Genişletmek için tıkla ... Dilenmeyi bırak yahu
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Dilenmeyi bırak yahu Genişletmek için tıkla ... senden mi dileniyoz allahım ya
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: senden mi dileniyoz allahım ya Genişletmek için tıkla ... Yok bi de benden dilen elin ayağın sağlam git çalış
greenmile' Alıntı: senden mi dileniyoz allahım ya Genişletmek için tıkla ... Yok bi de benden dilen elin ayağın sağlam git çalış
greenmile Üye 'Lorelai' Alıntı: Nerden istersin Genişletmek için tıkla ... mağaza önemli değil pahalı olsun yeter,sen zengin bişeye benziyosun
'Lorelai' Alıntı: Nerden istersin Genişletmek için tıkla ... mağaza önemli değil pahalı olsun yeter,sen zengin bişeye benziyosun
-YARINIYOK- Üye Mareşal' Alıntı: Nadide Abla Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Iyiyim kardeşim sen nasılsın
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Yok bi de benden dilen elin ayağın sağlam git çalış Genişletmek için tıkla ... Kızılay'a başvurucam zaten Somali'nin yanına bana da para toplasınlar boş bi sms atarsınız artık.5 tl nedir ki
-YARINIYOK-' Alıntı: Yok bi de benden dilen elin ayağın sağlam git çalış Genişletmek için tıkla ... Kızılay'a başvurucam zaten Somali'nin yanına bana da para toplasınlar boş bi sms atarsınız artık.5 tl nedir ki
Bluetoooth Üye Mareşal' Alıntı: teşekkür ederim kardeşim şaka yaptım yavv ----------Eklendi @ 01:27:50 ---------- Yazıldı @ 01:27:34 ---------- Genişletmek için tıkla ...
Mareşal' Alıntı: teşekkür ederim kardeşim şaka yaptım yavv ----------Eklendi @ 01:27:50 ---------- Yazıldı @ 01:27:34 ---------- Genişletmek için tıkla ...
Mareşal Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Iyiyim kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim ablam teşekkür ederim
-YARINIYOK-' Alıntı: Iyiyim kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim ablam teşekkür ederim