Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ben bile daha iyiyim :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
greenmile

greenmile

Üye
  • Beğen
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
:p:p

• Beğen

Mareşal

Üye

kız çalışıyormu peki?Çıkış saatini kolla kaç otobüsüne bindiysen yine bin falan ne konuştunuz kızla anlatmadı mı çalışıyorum okuyorum vs

:ah yavv abi utangaçlıktan o kadar derine giremedim ama yarın sabah gidip beklicem valla kapıda yalandan otobüse binerim yine :utan

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hoşgeldin eray :)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
O kadar detay bilmiyorum okumadım mesajları birtek otobüsü okudum :D Otobüs,metrobüs,metro gibi yerlerde de bu yöntemi kullanacaksın :eheBoşuna uğraşıyorsun Murat :D Giden gitmiştir git... neyse :D Zor bulunur daha :D

• Beğen

Mareşal

Üye
O kadar detay bilmiyorum okumadım mesajları birtek otobüsü okudum :D Otobüs,metrobüs,metro gibi yerlerde de bu yöntemi kullanacaksın :eheBoşuna uğraşıyorsun Murat :D Giden gitmiştir git... neyse :D Zor bulunur daha :D

:ağlarım::ağlarım:

greenmile

greenmile

Üye

:ah yavv abi utangaçlıktan o kadar derine giremedim ama yarın sabah gidip beklicem valla kapıda yalandan otobüse binerim yine :utan

utangaçlığı yen ya alt tarafı kız :) olsun evini bilmende güzel olmadı şafak operasyonuyla paket yaparız kızı :)

şaka bi yana bir daha denk gelirse merhaba dan sonra ilk işin telefon olsun ondan sonrası kolay :)

----------Eklendi @ 00:49:35 ---------- Yazıldı @ 00:48:45 ----------

kız evini göstermiş,gerekirse kardeşim için gider isterim o kızı anasından :D

adı ne bu arada Onur?

• Beğen

Mareşal

Üye

utangaçlığı yen ya alt tarafı kız :) olsun evini bilmende güzel olmadı şafak operasyonuyla paket yaparız kızı :)

şaka bi yana bir daha denk gelirse merhaba dan sonra ilk işin telefon olsun ondan sonrası kolay :)

tamam abi :mahcup: yarın sabah gidiyorum kapısında beklicem alcam telefonunu :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hosgeldın eray

Elektr0

Elektr0

Üye
İçin fesat Murat için fesat :islik:d:

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
ben çıkıyorum hepinize iyi geceler :bye2: