Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Mareşal

Üye
ev hâlâ çok güzel :ehe
:ehe :ehe peki:kıskıs:

----------Eklendi @ 01:59:14 ---------- Yazıldı @ 01:58:34 ----------

Neyse arkadaşlar yarın iş var ben çıkayım artık
Herkese İyi Geceler
Murat Abim :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Elektr0

Elektr0

Üye

bu mantıkla bir yere varılamaz,selam verirken bile altında başka sebepler aramak tamamen zihinlerin kirlenmiş olmasıdır.Bu forumda Pınar'la da aram iyidir,samimiyimdir ne ona ne Tuba'ya senin kastettiğin amaçla yaklaşmamışımdır.Diyorsan ki konuşma tarzın bize karşı farklı,tubaya karşı.Orada haklısın farklıdır,farklı da olmalıdır.Sonuçta bayandır,kiminle hangi üslupla konuşmam gerektiğine her zaman dikkat etmişimdir,ederim de.Ayrıca sevgilim var bunu da dipnot olarak belirteyim.

ya sana hesap vermek zorunda degilim desen daha iyi olurdu benim demek istediğim böle bişi degildi olayı farklı boyuta taşıdın sen :D açıklama için teşekkür derim ne diyim... :oke: sen bize lazımsın hoca

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mareşal
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mareşal
Yigit315

Yigit315

Üye
ya ben bi ara hayırlı akşamlar demiştim yaf :hmmm:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
greenmile

greenmile

Üye

ya sana hesap vermek zorunda degilim desen daha iyi olurdu benim demek istediğim böle bişi degildi olayı farklı boyuta taşıdın sen :D açıklama için teşekkür derim ne diyim... :oke: sen bize lazımsın hoca

şimdi sağa sola çekmeye gerek yok:D aklından geçen bu.Hesap vermedim zaten sadece bilgilendirdim,yanlış anlaşılmasın diye.Senin dediğin gibi olsa zaten onlar bunu hisseder ve benimle konuşmazlar, bizim burda konuşmamız hikaye;)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

yaaa neyı tartısıyosunuz sız :ehe:

murat bencede okadar derıne kacmana gerek yoktu
herkes bılıyo burda düzgün ınsanı da bozugu da cok net ayırt edebılıyor
eger sen niyetı bozuk bırı olsaydın yada onuda gectım konusmasını bılmeseydın
ne ben senınle futbolda atısırken bıle bukadar eglenırdım nede burda muhabbet ederdım
azcık sımardın bılıyorum ama .)
farkını bellı edıyosun

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
iyi geceler cıkanlara .))

Elektr0

Elektr0

Üye

ne ben senınle futbolda atısırken bıle bukadar eglenırdım nede burda muhabbet ederdım
farkını bellı edıyosun

derinlere dalmayı seviyor ablacım sadece :d::kop::ehe

greenmile

greenmile

Üye

farkını bellı edıyosun

tuba ertuğrul'un aklından geçeni açık açık söyledim üzülecek darılacak bişey yok:) Ayrıca ben şımarmam:D

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Tuba.Erva
Elektr0

Elektr0

Üye

şimdi sağa sola çekmeye gerek yok:D aklından geçen bu.Hesap vermedim zaten sadece bilgilendirdim,yanlış anlaşılmasın diye.Senin dediğin gibi olsa zaten onlar bunu hisseder ve benimle konuşmazlar, bizim burda konuşmamız hikaye;)

dur heri sende iyice işin cılgını çıkardın yaa tamam ben sustum :islik:d::kop: için fesat usta :aman2:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:angry:

maxirabit

maxirabit

Üye
nese ben telefonla ilgileniyim,kalanlara iyi sohbetler.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Üst Alt