birmi??:hmmm:ehe tamam 2 :d:
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: aa yeni farkediyorum portala yonlendirme sorunu duzelmis :d Genişletmek için tıkla ... konuyu değiştirme şimdi birmi? demiştim
Sehriyar' Alıntı: aa yeni farkediyorum portala yonlendirme sorunu duzelmis :d Genişletmek için tıkla ... konuyu değiştirme şimdi birmi? demiştim
Tuba.Erva Üye Oguzc@N' Alıntı: acaib bi uykum var hemde şarjım bitiyor yarın sabah dinç şekilde kaldığımkz yerden devam edelim Genişletmek için tıkla ...
Oguzc@N' Alıntı: acaib bi uykum var hemde şarjım bitiyor yarın sabah dinç şekilde kaldığımkz yerden devam edelim Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: ne dedin ki aradan kaçtı dur bi inceleyim bu saatte trip olmaz Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: ne dedin ki aradan kaçtı dur bi inceleyim bu saatte trip olmaz Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: o zaman bilmeyene mani olma,onları sapık ilan etme Genişletmek için tıkla ... olar .d
greenmile' Alıntı: o zaman bilmeyene mani olma,onları sapık ilan etme Genişletmek için tıkla ... olar .d
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: ıcınde var ablacım dısa vuruyo sadece Genişletmek için tıkla ... sen çözmüşsün abla onu ( muratı)
Tuba_erva' Alıntı: ıcınde var ablacım dısa vuruyo sadece Genişletmek için tıkla ... sen çözmüşsün abla onu ( muratı)
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: hayir otekinde sarjim bitmisti Genişletmek için tıkla ... hıı peki ----------Eklendi @ 01:18:14 ---------- Yazıldı @ 01:17:49 ---------- greenmile' Alıntı: toba yola gel böyle hep Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:18:49 ---------- Yazıldı @ 01:18:14 ---------- Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 2 misafir) Mareşal 'Patron+ Ponduççç + greenmile+ Tuba_erva+ Sehriyar+ Oguzc@N 'İbrahim' DooM€ Bluetoooth+
Sehriyar' Alıntı: hayir otekinde sarjim bitmisti Genişletmek için tıkla ... hıı peki ----------Eklendi @ 01:18:14 ---------- Yazıldı @ 01:17:49 ---------- greenmile' Alıntı: toba yola gel böyle hep Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:18:49 ---------- Yazıldı @ 01:18:14 ---------- Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 2 misafir) Mareşal 'Patron+ Ponduççç + greenmile+ Tuba_erva+ Sehriyar+ Oguzc@N 'İbrahim' DooM€ Bluetoooth+
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: ıcınde var ablacım dısa vuruyo sadece Genişletmek için tıkla ... burda lafı bana sokmaya çalışmışsın fark etmedim değil
Tuba_erva' Alıntı: ıcınde var ablacım dısa vuruyo sadece Genişletmek için tıkla ... burda lafı bana sokmaya çalışmışsın fark etmedim değil
Tuba.Erva Üye Elektr0' Alıntı: sen çözmüşsün abla onu ( muratı) Genişletmek için tıkla ... coktan : olur deyp gecıyorum ıste ugrasmak ıstemıyorum cok üzülüyo sonra .d
Elektr0' Alıntı: sen çözmüşsün abla onu ( muratı) Genişletmek için tıkla ... coktan : olur deyp gecıyorum ıste ugrasmak ıstemıyorum cok üzülüyo sonra .d
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: konuştun da konuşmadık mı? Genişletmek için tıkla ... bak hala bişiler arıyor usta bir nefes al ver yaa ben ugraşmayı severim öle alış artık
greenmile' Alıntı: konuştun da konuşmadık mı? Genişletmek için tıkla ... bak hala bişiler arıyor usta bir nefes al ver yaa ben ugraşmayı severim öle alış artık
greenmile Üye Elektr0' Alıntı: sen çözmüşsün abla onu ( muratı) Genişletmek için tıkla ... fesatlık ne ya burda ben kimi kıskanmışım /S
Elektr0' Alıntı: sen çözmüşsün abla onu ( muratı) Genişletmek için tıkla ... fesatlık ne ya burda ben kimi kıskanmışım /S
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: burda lafı bana sokmaya çalışmışsın fark etmedim değil Genişletmek için tıkla ... toba yapmaz öyle sey .d
greenmile' Alıntı: burda lafı bana sokmaya çalışmışsın fark etmedim değil Genişletmek için tıkla ... toba yapmaz öyle sey .d