aleyküm selam ponduçç naber lan çooook iyiyim lan :ehe
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: aleyküm selam ponduçç naber lan Genişletmek için tıkla ... çooook iyiyim lan
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Abim hoşgeldin iyi geceler
Şehriyar Üye selam arkadaslar dostlar kardesler abiler ablalar bide misafirler kadir geceniz mubarek olsun kadir yazcagima kafir yaziyodum ya
selam arkadaslar dostlar kardesler abiler ablalar bide misafirler kadir geceniz mubarek olsun kadir yazcagima kafir yaziyodum ya
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Sehriyar' Alıntı: selam arkadaslar dostlar kardesler abiler ablalar bide misafirler kadir geceniz mubarek olsun kadir yazcagima kafir yaziyodum ya Genişletmek için tıkla ... senin de mübarek olsn kafir
Sehriyar' Alıntı: selam arkadaslar dostlar kardesler abiler ablalar bide misafirler kadir geceniz mubarek olsun kadir yazcagima kafir yaziyodum ya Genişletmek için tıkla ... senin de mübarek olsn kafir
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: selam arkadaslar dostlar kardesler abiler ablalar bide misafirler kadir geceniz mubarek olsun kadir yazcagima kafir yaziyodum ya Genişletmek için tıkla ... det lenn kafir ne hoşgeldin kardeşim sağolasın seninde mübarek ola
Sehriyar' Alıntı: selam arkadaslar dostlar kardesler abiler ablalar bide misafirler kadir geceniz mubarek olsun kadir yazcagima kafir yaziyodum ya Genişletmek için tıkla ... det lenn kafir ne hoşgeldin kardeşim sağolasın seninde mübarek ola
greenmile Üye aholyly' Alıntı: iyi geceler hoşgeldin. Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? Mareşal' Alıntı: Abim hoşgeldin iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum abicim
aholyly' Alıntı: iyi geceler hoşgeldin. Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? Mareşal' Alıntı: Abim hoşgeldin iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum abicim
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: hoşbuldum teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? hoşbuldum abicim Genişletmek için tıkla ... abim nasılsın
greenmile' Alıntı: hoşbuldum teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? hoşbuldum abicim Genişletmek için tıkla ... abim nasılsın
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: hoşbuldum teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... saol bende iyiyim
greenmile' Alıntı: hoşbuldum teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... saol bende iyiyim
Mareşal Üye Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) Mareşal Sehriyar+ greenmile+ aholyly+ Pondusss yok
Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) Mareşal Sehriyar+ greenmile+ aholyly+ Pondusss yok
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: napisiiiiz bakalım gençler? Genişletmek için tıkla ... bakıyok öyle sayfaya boşboş sen napin uyumican dimi yine
Sehriyar' Alıntı: napisiiiiz bakalım gençler? Genişletmek için tıkla ... bakıyok öyle sayfaya boşboş sen napin uyumican dimi yine
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Sehriyar' Alıntı: napisiiiiz bakalım gençler? Genişletmek için tıkla ... konuşuyoruz işte nasılsın kardeşim
Sehriyar' Alıntı: napisiiiiz bakalım gençler? Genişletmek için tıkla ... konuşuyoruz işte nasılsın kardeşim
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: iyiyim bugün sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... daim olsun abim bende iyiyim bugün Allaha Şükür
greenmile' Alıntı: iyiyim bugün sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... daim olsun abim bende iyiyim bugün Allaha Şükür
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: daim olsun abim bende iyiyim bugün Allaha Şükür Genişletmek için tıkla ... buna sevindim yarın iş var mı?
Mareşal' Alıntı: daim olsun abim bende iyiyim bugün Allaha Şükür Genişletmek için tıkla ... buna sevindim yarın iş var mı?
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) Mareşal Sehriyar+ greenmile+ aholyly+ Pondusss yok Genişletmek için tıkla ... burdayım ----------Eklendi @ 00:09:05 ---------- Yazıldı @ 00:08:34 ---------- neden misafir yok
Mareşal' Alıntı: Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) Mareşal Sehriyar+ greenmile+ aholyly+ Pondusss yok Genişletmek için tıkla ... burdayım ----------Eklendi @ 00:09:05 ---------- Yazıldı @ 00:08:34 ---------- neden misafir yok
Şehriyar Üye Mareşal' Alıntı: bakıyok öyle sayfaya boşboş sen napin uyumican dimi yine Genişletmek için tıkla ... yine çok fena uykum var ya bugün de işler çok yoğundu valla ama hepsini yetiştirdim bugün yarına rahatım
Mareşal' Alıntı: bakıyok öyle sayfaya boşboş sen napin uyumican dimi yine Genişletmek için tıkla ... yine çok fena uykum var ya bugün de işler çok yoğundu valla ama hepsini yetiştirdim bugün yarına rahatım
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: burdayım ----------Eklendi @ 00:09:05 ---------- Yazıldı @ 00:08:34 ---------- neden misafir yok Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: burdayım ----------Eklendi @ 00:09:05 ---------- Yazıldı @ 00:08:34 ---------- neden misafir yok Genişletmek için tıkla ...