Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
Bu gün ben size dedim mi bilmiyorum ben öldüm öldüm öldüm diyee ....demediysem diyorum bir şey daha demek istiyorum sizler gerçekten çok iyi insanlarsınız hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederim sizlere verdiğim değeri buradan ifade edemiyorum ... ve diyorum ki eğer bu güzel günlerde küslükler olur ve barışmazsanız ben gidecem ama gerçekten gidecem çok çok çok ciddiyim gidecem gidecem bir konuya sınırsız ban yiyebilmek için küfür edecem lütfen barışın lütfen barışın elimden başka hiç bişi gelmiyor... !!! :vur lütfen lütfen lütfen lütfen ...

• Beğen
Tepkiler: greenmile ve Mareşal

Revengeful

Emekli Yönetici
Durduk yere niye sesleniyon kardeşim !

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Mareşal

Üye
  • Beğen
Tepkiler: greenmile

Revengeful

Emekli Yönetici

Marchegiani

Marchegiani

Üye
İyi geceler arkadaşlar uzun süre sonra siteye girdim. Özlemişim bu ortamı. :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve greenmile
Elektr0

Elektr0

Üye
Bu gün ben size dedim mi bilmiyorum ben öldüm öldüm öldüm diyee ....demediysem diyorum bir şey daha demek istiyorum sizler gerçekten çok iyi insanlarsınız hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederim sizlere verdiğim değeri buradan ifade edemiyorum ... ve diyorum ki eğer bu güzel günlerde küslükler olur ve barışmazsanız ben gidecem ama gerçekten gidecem çok çok çok ciddiyim gidecem gidecem bir konuya sınırsız ban yiyebilmek için küfür edecem lütfen barışın lütfen barışın elimden başka hiç bişi gelmiyor... !!! :vur lütfen lütfen lütfen lütfen ...

Üst Alt