Amaru Shady
Üye
fesatliktan aklına gelmiyor tabi

fesatliktan aklına gelmiyor tabi

kim kim![]()
hiç duymuyosun benısanadamı aynı fesatlıkları yapıyo yoksafesatliktan aklına gelmiyor tabi

hee buyur yoğun ses üzerine geldimerayyy sesıme gell

namaz kılarkende fesatlik düşünme bak çarpılırsınben 5 dk gidiyorum yyaa namazı unuttum ayyyyy ovvvvssss![]()
senhiç duymuyosun benı
namaz kılarkende fesatlik düşünme bak çarpılırsın

çok mu zor ??karışıo ortalık abla napayım normalde eray adını dışardan kolay kolay duymazdım o yüzden biri eray deyince direk ben bakardım burda 2 taneyiz işe bak....can çekişiom burda ben .s
iii
karışıo ortalık abla napayım normalde eray adını dışardan kolay kolay duymazdım o yüzden biri eray deyince direk ben bakardım burda 2 taneyiz işe bak....can çekişiom burda ben .s
ayni fesatlik derkensenhiç duymuyosun benı----------Eklendi @ 05:16:15 ---------- Yazıldı @ 05:15:54 ----------sanadamı aynı fesatlıkları yapıyo yoksa
![]()
sen dıyıl oburu![]()

mesela??iiiozamn bırınıze başka bısey dıyelımya
ben gideyimmi?karışıo ortalık abla napayım normalde eray adını dışardan kolay kolay duymazdım o yüzden biri eray deyince direk ben bakardım burda 2 taneyiz işe bak....can çekişiom burda ben .s
sana aksoylu diyelim o zamankarışıo ortalık abla napayım normalde eray adını dışardan kolay kolay duymazdım o yüzden biri eray deyince direk ben bakardım burda 2 taneyiz işe bak....can çekişiom burda ben .s
ben gideyimmi?
HAYIR
----------Eklendi @ 05:18:34 ---------- Yazıldı @ 05:17:59 ----------
çok mu zor ??
o karar versin bencesana aksoylu diyelim o zaman

pelinde ateşe benzin le gidiyor yaa hiç yok bişi yaaayni fesatlik derken

hayır ondan değil sağlık bakımından can çekişiom
geçmiş olsun.