Amaru Shady
Üye
bye byeiyi geceler arkadaşlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın
bye byeiyi geceler arkadaşlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın
iyi geceler arkadaşlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın

hayirli geceler arkadsm.iyi geceler cikanlara.)iyi geceler arkadaşlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın
hiç anlamıyorsun. Bi bakmışsın oooo![]()

ya arkadaşlar kapatalım bu konuyu artık ... kavga etmeyin olsun bitsin kim nasıl düşünürse düşünsün sallayın yaa
evet uzatmayınolur ins.))kafana essin sürekli
![]()
ya arkadaşlar kapatalım bu konuyu artık ... kavga etmeyin olsun bitsin kim nasıl düşünürse düşünsün sallayın yaa
ben mobilim arada kontrol ediyorum. Hem şaşırıyorum hem de seviniyorumaynen şaşırdım o kadar görünce yuh hangi ara oldu bukadar dedim![]()

yook ya benım yavas cepnette bıle oluyor. senınkı hızlı bıdeiyiymmm bende cok.yaaa akif msn kamerami acamadm arkadasla görüscektim.cepnet yuzunden mi yaa .deli oldum resmen
olur o sen yapamamıssındr yarın halledelm
senın sorunları hep hallettım bılırsın B)ne hakaretı ettım kelımeyı soylermısın ?senın ayın uyesı olup olmaman bızım sorunumz dıyıl yonetıcıler karar vrmıs bızde tebrık ettık
senın anlak ıstedıgın sey farklı benım yazdıgımherseyı yanlış anlamk senın yapında var
kı kım okursa okusun orda senn anladıgın seyı çıkaramaz sen bana hakaret edemezsın
tamam.d aynen yaa sen olmasan napardm bitanesin.))yook ya benım yavas cepnette bıle oluyor. senınkı hızlı bıdeolur o sen yapamamıssındr yarın halledelm
senın sorunları hep hallettım bılırsın B)
bilmiyorumneden bunlar kavga ediyo ?![]()

tamam.d aynen yaa sen olmasan napardm bitanesin.))
mukemmelım ama övunmeyı sevmem ya
sende bitanesın 
bu şey gibi: eskiden bi kendimi beğenmişliğim vardı. Şimdi onu da hallettim.mukemmelım ama övunmeyı sevmem ya
sende bitanesın
![]()