Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
muhattapım değilsin dıyorum hala yazıyor yav ya sabır sen yokken o vardı şampıyon ohoo :D:D iyi iyi super hatta sen geldın daha iyi olduk senden naberr
ben ilk defa gördüm diyorum :D

coldman41

coldman41

Üye
Kavga istemiyorum!! :)

'Patron

'Patron

Üye
Ya ayın uyesi olmamı kıskanıyormusun? geçende bu konuda bana laf attın bısey demedım. hem ayın uyelığıyle hıçbır alakası yok.
ben yterınce terbıyelı ve saygılıyım kı bu rutbe bana verılmıs. verılmeyenler dusunsun. heheyy

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kavga etmeyin :ağlarım:

Elektr0

Elektr0

Üye
bu sen bana diyemezsin senin mi burası benden başka herkes te yazıyor sen istemedin diye de ben geri çekilmem ... rahatsız isen yöneticilerden yardım iste ben burda bir sey diyorsam hakkım vardırda diyorum ... forumda küfür yasak demi küfür ediyor muyum ... ????

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
iyi geceler arkadaşlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
muhattapım değilsin dıyorum hala yazıyor yav ya sabır sen yokken o vardı şampıyon ohoo :D:D iyi iyi super hatta sen geldın daha iyi olduk senden naberr
iyiymmm bende cok.yaaa akif msn kamerami acamadm arkadasla görüscektim.cepnet yuzunden mi yaa .deli oldum resmen

jigsaw_54

Üye
ya arkadaşlar kapatalım bu konuyu artık ... kavga etmeyin olsun bitsin kim nasıl düşünürse düşünsün sallayın yaa

coldman41

coldman41

Üye
Kavga edicekler çıkıp gitsin konudan ! Veya burda kavga etmeyin!!!

Üst Alt