şaka takılıyorum hemen kızma öyle yok ya ne kızcam :aha:
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap 'TUĞ'' Alıntı: şaka takılıyorum hemen kızma öyle Genişletmek için tıkla ... yok ya ne kızcam
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Sehriyar' Alıntı: benm kutlamayı yarın yaparız artık bugün ışler yığıldı hala çalışıyorum ya.. hadı ıyı geceler sıze keyıflı sohbetler Genişletmek için tıkla ... tamam ozaman tüh yaa bi kutlama yapacağız
Sehriyar' Alıntı: benm kutlamayı yarın yaparız artık bugün ışler yığıldı hala çalışıyorum ya.. hadı ıyı geceler sıze keyıflı sohbetler Genişletmek için tıkla ... tamam ozaman tüh yaa bi kutlama yapacağız
jigsaw_54 Üye eray_aksoylu' Alıntı: beni bekle birlikte olalım Genişletmek için tıkla ... o nası bi kelime yaa birlikte binbaşı rütbesine geçelim
eray_aksoylu' Alıntı: beni bekle birlikte olalım Genişletmek için tıkla ... o nası bi kelime yaa birlikte binbaşı rütbesine geçelim
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap eray_aksoylu' Alıntı: o nası bi kelime yaa birlikte binbaşı rütbesine geçelim Genişletmek için tıkla ...
eray_aksoylu' Alıntı: o nası bi kelime yaa birlikte binbaşı rütbesine geçelim Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: tamam ozaman tüh yaa bi kutlama yapacağız Genişletmek için tıkla ... bizz genede yarbay olak abi
'TUĞ'' Alıntı: tamam ozaman tüh yaa bi kutlama yapacağız Genişletmek için tıkla ... bizz genede yarbay olak abi
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: hoşbuldumm eray hoşgeldın Genişletmek için tıkla ... hoşbuldm pelin abla naber nasılsın dün sen yoktun galiba sen olmayınca moralim bozuldu sohbete katılasım gelmedi
pelın_' Alıntı: hoşbuldumm eray hoşgeldın Genişletmek için tıkla ... hoşbuldm pelin abla naber nasılsın dün sen yoktun galiba sen olmayınca moralim bozuldu sohbete katılasım gelmedi
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap 'Patron' Alıntı: Selam Arkadaşlar - Hello Komançerolar Genişletmek için tıkla ... Selam hoşgeldin
pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: hoşbuldm pelin abla naber nasılsın dün sen yoktun galiba sen olmayınca moralim bozuldu sohbete katılasım gelmedi Genişletmek için tıkla ... dün bıraz post kasmak ıstemedım ondan gelmedım anlayan anladı şaka bı yana uyudum ya baya yorgundum ----------Eklendi @ 01:29:35 ---------- Yazıldı @ 01:29:08 ---------- Elektr0' Alıntı: ay nasılsın bakalım ay Genişletmek için tıkla ... matrax dınlıyorum ya gulmekten ölcemmm
eray_aksoylu' Alıntı: hoşbuldm pelin abla naber nasılsın dün sen yoktun galiba sen olmayınca moralim bozuldu sohbete katılasım gelmedi Genişletmek için tıkla ... dün bıraz post kasmak ıstemedım ondan gelmedım anlayan anladı şaka bı yana uyudum ya baya yorgundum ----------Eklendi @ 01:29:35 ---------- Yazıldı @ 01:29:08 ---------- Elektr0' Alıntı: ay nasılsın bakalım ay Genişletmek için tıkla ... matrax dınlıyorum ya gulmekten ölcemmm
jigsaw_54 Üye 'Patron' Alıntı: Selam Arkadaşlar - Hello Komançerolar Genişletmek için tıkla ... a.selam dostum hoşgeldin
'Patron' Alıntı: Selam Arkadaşlar - Hello Komançerolar Genişletmek için tıkla ... a.selam dostum hoşgeldin
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: Selam Arkadaşlar - Hello Komançerolar Genişletmek için tıkla ... selam hoş geldin.
Bluetoooth Üye eray_aksoylu' Alıntı: adaş baya maharetlisin galiba Genişletmek için tıkla ... töbe töbe senin binbaşı olmana kaç mesaj kaldi?
eray_aksoylu' Alıntı: adaş baya maharetlisin galiba Genişletmek için tıkla ... töbe töbe senin binbaşı olmana kaç mesaj kaldi?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: pisantalyalı Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:31:05 ---------- Yazıldı @ 01:30:35 ---------- pelın_' Alıntı: pisantalyalı Genişletmek için tıkla ... bende sana söylesemmi tekrar ban yermiyim
pelın_' Alıntı: pisantalyalı Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:31:05 ---------- Yazıldı @ 01:30:35 ---------- pelın_' Alıntı: pisantalyalı Genişletmek için tıkla ... bende sana söylesemmi tekrar ban yermiyim